Çorum'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 2 Yaralı

Çorum\'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 2 Yaralı

Çorum'da 59 yaşındaki Muharrem Kazancı, aralarında husumet bulunan ailenin işyerini basarak dehşet saçtı.

21.06.2015 21:47  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da 59 yaşındaki Muharrem Kazancı, aralarında husumet bulunan ailenin işyerini basarak dehşet saçtı. Kazancı'nın tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği aileden 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay, İskilip İlçesi'ne bağlı Soğucak köyünde meydana geldi. Köyde bulunan ahşap doğrama atölyesine gelen 59 yaşındaki Muharrem Kazancı daha önceden tartıştığı Satı Şimşek (75), Keziban Eryaz (50), çocukları Hüseyin Eryaz (27) ve Hasan Eryaz (30) tüfekle rastgele ateş etti. Açılan ateş sonucu saçmaların isabet ettiği Satı Şimşek olay yerinde ölürken, Hasan Eryaz, Hüseyin Eryaz ve Kezban Eryaz ağır yaralandı. İşyerini kan gölüne çeviren saldırgan ise kaçarak izini kaybettirdi. Köylülerin haber vermesiyle  olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar Hasan Eryaz, Hüseyin Eryaz ve Kezban Eryaz, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Hasan Eryaz doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, diğer iki yaralının ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

FOTOGRAFLI - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tuğba Yurt Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser verdi
    22:38 Tuğba Yurt Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda konser verdi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Tuğba Yurt, Merkez Park'ta konser verdi. Seyhan Nehri kıyısında gerçekleşen konserde çok sayıda kişi şarkılara eşlik etti ve Yurt'un performansını alkışladı.

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement