Çorum'da Sokak Hayvanları Kışı Klimalı Konteyner Evlerde Geçirecek - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Sokak Hayvanları Kışı Klimalı Konteyner Evlerde Geçirecek

Çorum\'da Sokak Hayvanları Kışı Klimalı Konteyner Evlerde Geçirecek

ÇORUM Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının kış mevsimini daha iyi ortamda geçirebilmeleri için klimalı 27 konteyner evler kuruldu.

08.12.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇORUM Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının kış mevsimini  daha iyi ortamda geçirebilmeleri için klimalı 27 konteyner evler kuruldu.

Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakımevi'nde kurulan klimalı 27 konteyner evde sokak hayvanlarının bakımları gerçekleştirilecek. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, hayvan dostu belediye olduklarını belirterek şöylededi:

"Çorum'un kış ayları çok sert geçmektedir. Sokakta yaşayan hayvanların aç kalmaması ve üşümemeleri için geçen yıl böyle bir çalışma başlattık. Bu sene de aynı şekilde sokak hayvanlarının bakım ve korunmalarını sağlamış olacağız. Bazılarının tıbbi yardıma ihtiyacı olabiliyor. Burada veteriner arkadaşlarımız devreye girerek kendilerine her türlü tıbbi müdahaleyi anında yapabilecekler. Beslenmeleri sağlanıp klimalı bu barınaklarda kış ayını geçirecekler."

- Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Sokak Hayvanları Kışı Klimalı Konteyner Evlerde Geçirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement