Çorum'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı

Çorum\'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı

Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

09.08.2012 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ramazan Bayramı'nı akrabalarıyla birlikte geçirmek için İstanbul'dan memleketleri Osmancık'ın Danişment köyüne gelmekte olan Durmuş Alıcı (43) yönetimindeki 34 AU 3201 plakalı otomobil, Hacıhamza beldesine geldiği sırada sürücünün bir anlık dalgınlığı neticesinde D-100 Karayolu şehiriçi geçişindeki köprünün korkuluklarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır hasar alan aracın sürücüsü Durmuş Alıcı, oğlu Faruk Alıcı (18), Kızı Enfal Beyza Alıcı (13) ve Abdullah Enes Alıcı (1) yaralanırken, sürücünün eşi Emine Alıcı (39) ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Araç içinden ağır yaralı olarak çıkarılan Faruk Alıcı, Enfal Beyza Alıcı ve diğer yaralılar Durmuş Alıcı ile Abdullah Enes Alıcı, Kargı ve Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılırken, olay yerinde hayatını kaybeden Emine Alıcı, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Kargı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Geçirdiği kazada ağır yaralanan Enfal Beyza Alıcı (13), Osmancık Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan, kol ve bacaklarında kırıklar tespit edilen Faruk Alıcı ise tedavisi yapılmak üzere Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hacıhamza Kasabası'nda geçirdiği trafik kazasında yaralanan otomobil sürücüsü Durmuş Alıcı'nın İstanbul'da öğretmenlik yaptığı ve yaklaşık 2 yıl önce Ramazan ayında bir hastalıktan dolayı eşini kaybettiği, Emine Alıcı ile yaklaşık bir buçuk sene önce evlendiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement