Çorum'da Yakalanan Cinayet Şüphelileri Samsun'da - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Yakalanan Cinayet Şüphelileri Samsun'da

Çorum\'da Yakalanan Cinayet Şüphelileri Samsun\'da

Samsun'da sokak ortasında pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bir kişinin ölümüne neden olan şahıslar Çorum'un Osmancık ilçesinde yakalanarak Samsun'a götürüldü.

24.01.2015 15:41  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da sokak ortasında pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bir kişinin ölümüne neden olan şahıslar Çorum'un Osmancık ilçesinde yakalanarak Samsun'a getirildi

Olay, dün akşam saatlerinde İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce aralarında husumet olduğu iddia edilen Alper Sel (30), R.İ.(25) ve H.Ü. (19) ile yolda karşılaştılar. Bir süre tartışmanın yaşandığı olayın kavgaya dönüşmesi üzerine R.İ., yanında bulunan pompalı tüfekle Alper Sel'e ateş etti. Sırtından ağır yaralanan Sel, 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şahıslar, GNA 415 Gürcistan plakalı otomobil ile olay yerinden kaçtı. İz süren Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri şahısların Çorum ili istikametine kaçtığını tespit etti. Çorum İl Emniyet ve Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti. Şahıslar ilk önce Osmancık ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayarak kurulu barikatı aşarak merkeze bağlı Hacıhamza Mahallesi istikametine kaçtılar. Mahalle girişinde otomobili terk ederek kaçmaya çalışan R.İ. ve H.Ü., kıskıvrak yakalandılar. Şahıslar ve otomobilde yapılan aramada 1 boş bilgisayar kartuşu, 1 sopa, 1 tornavida, 1 pompalı tüfek ve çok sayıda boş bira şişesi çıktı.

Şüpheliler, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından Samsun'a getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Yakalanan Cinayet Şüphelileri Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement