Çorum'daki Karbonmonoksit Zehirlenmesi - Son Dakika
Yerel

Çorum'daki Karbonmonoksit Zehirlenmesi

Çorum'da kaldıkları evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen ve annesi ile kızını kaybeden Gülay Şahin, tedavi için Ankara'ya gönderildi.

06.11.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da kaldıkları evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen ve annesi ile kızını kaybeden Gülay Şahin, tedavi için Ankara'ya gönderildi.

Mimar Sinan Mahallesi'ndeki tek katlı müstakil evde 5 Kasım'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Fatma Kürgen (65) ve 12 yaşındaki torunu Gamze Nur Şahin hayatını kaybetmiş, 35 yaşındaki Gülay Şahin, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Şahin, tedavisi için Ankara'daki bir hastaneye sevk edildi.

Şahin ailesinin geçen yıl İzmir'den Çorum'a taşındığı öğrenildi. Çorum Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 6. sınıf öğrencisi olan ve sağ bacağı bulunmadığı için protez kullanan Gamze Nur Şahin'in başarılı ve çalışkan bir öğrenci olduğu belirtildi.

Şahin'in Suudi Arabistan'da işçi olarak çalışan babasının cenazeleri almak için Çorum'a gelmesi bekleniyor.

Çorum'da kaldıkları evde 5 Kasım'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kişiden Gamze Nur Şahin ve anneannesi Fatma Kürgen, kaldırıldıkları Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'daki Karbonmonoksit Zehirlenmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement