Çorum'daki Kazada Ölen Aile, Burdur'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Çorum'daki Kazada Ölen Aile, Burdur'da Toprağa Verildi

Çorum\'daki Kazada Ölen Aile, Burdur\'da Toprağa Verildi

Çorum'da dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren anne, baba ve 2 çocuğunun cenazeleri, Burdur'un Gölhisar İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

22.06.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren anne, baba ve 2 çocuğunun cenazeleri, Burdur'un Gölhisar İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaza, dün saat 06.45 sıralarında Çorum- Sungurlu karayolu 35'inci kilometresinde meydana geldi. Burdur'dan Çorum'a giden 50 yaşındaki Salih Özkan yönetimindeki 15 HH 022 plakalı otomobil, yoldan çıkarak refüjde bulunan bariyerlere, daha sonra da yol üzerindeki viyadüğün ayağına çarptı. Hurdaya dönen otomobilde Salih Özkan, eşi 47 yaşındaki Sıddıka Özkan, oğlu 27 yaşındaki Yusuf Özkan ve kızı 25 yaşındaki Vahide Özkan, olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Otomobilde sıkışan 4 kişinin cesetleri, itfaiye ekibi tarafından güçlükle çıkarıldı.

25 TEMMUZ'DA DÜĞÜNÜ VARDI

Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Yusuf Özkan'ın düğün davetiyesiyle nikah şekerleri de çıktı. Burdur'un Kemer İlçesi'ndeki Çok Programlı Lise'de 3 yıldır coğrafya öğretmeni olarak görev yapan Yusuf Özkan'ın aynı okulda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan Sümeyye Tulum ile 25 Temmuz'da düğün yapacağı belirtildi. Yusuf Özkan ve Sümeyye Tulum'un geçen ay resmi nikah kıydığı kaydedildi. Ailenin, önceki gün Burdur'da Yusuf Özkan'ın nişan törenini yaptıktan sonra Çorum'a döndüğü sırada kazanın meydana geldiği belirtildi.

4 kişinin cenazeleri, yakınları tarafından Çorum Hitit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nden alınarak Burdur'un Gölhisar İlçesi'ne bağlı Yamadı Köyü'ndeki Salih Özkan'ın baba evine getirildi. Helallik alınmasının ardından cenazeler köy mezarlığına getirildi. Gölhisar Kaymakamı Muhammet Yasin Kırcı, Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Gölhisar Belediye Başkanı AK Partili Ramazan Canural ile Salih Özkan'ın Çorum Şeker Fabrikası'ndan mesai arkadaşları, Yusuf Özkan'ın öğretmen arkadaşları ve vatandaşların katıldığı törenin ardından cenazeler toprağa verildi. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'daki Kazada Ölen Aile, Burdur'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement