Çorum'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Çorum'daki Trafik Kazası

Çorum'un Sungurlu ilçesinde 5 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazasıyla ilgili gözaltına alınan kamyon ve tır şoförlerinin serbest bırakıldığı bildirildi.

08.03.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde 5 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazasıyla ilgili gözaltına alınan kamyon ve tır şoförlerinin serbest bırakıldığı bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan Sungurlu Cumhuriyet Savcısı Tuncay Pulça, yaptığı yazılı açıklamada, Sungurlu- Kırıkkale karayolunun 4'üncü kilometresinde kamyon ve tırla çarpışan kamyonette bulun Burak Emrali (21), Aykut Tıknazoğlu (22), Yaşar Selvioğlu (22) ve Mevlit Yılmaz'ın (23) hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından ekiplerin kısa sürede olay yerine ulaştığını belirtti.

Kazaya karışan Murat İstanbullu (65) adlı kamyon şoförü ve tır sürücüsü Necmettin Damar (51) hakkında birden fazla kişinin taksirle ölümüne neden olmak suçundan soruşturma başlatıldığını ifade eden Pulça, söz konusu iki sürücünün gözaltına alındığını aktardı.

Trafik görevlilerince düzenlenen kaza tespit tutanağında, kimliği henüz tespit edilemeyen kamyonet şoförünün asli kusurlu olduğu, şüpheli araç şoförlerinin herhangi bir kusurlarının bulunmadığının tespit edildiğini vurgulayan Pulça, tır ve kamyon sürücülerinin yapılan muayenelerinde alkollü olmadıklarının da belirlendiğine işaret etti.

Trafik bilirkişisinin de şüpheli tır ve kamyon sürücülerinin herhangi bir kusurlarının bulunmadığını tespit ettiğini belirten Pulça, söz konusu iki sürücünün serbest bırakılmasına karar verildiğini kaydetti.

Pulça, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement