Çorum'daki Yangın - Son Dakika
Güncel

Çorum'daki Yangın

Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde 6 gün önce çıkan ve 29 evin kullanılamaz hale geldiği yangında mağdur olan ailelere Deniz Feneri Derneği tarafından gıda, giysi ve temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

20.11.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Feneri Derneği tarafından, Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde 6 gün önce çıkan ve 29 evin kullanılamaz hale geldiği yangında mağdur olan ailelere gıda, giysi ve temizlik malzemesi yardımı yapıldığı bildirildi.

Deniz Feneri Derneğinden yapılan yazılı açıklamada, yangın haberini alır almaz derneğin Ankara Şubesi tarafından görevlendirilen bir ekibin hemen Çukuröz köyüne giderek mağdur ailelerin ihtiyaçlarını belirlediği anlatıldı.

Tespit edilen ihtiyaçlar çerçevesinde köydeki 24 aileye gıda, giysi ve temizlik malzemesi yardımı yapıldığı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Deniz Feneri olarak yardımlarımızın yaklaşık yüzde 90'ı ile Türkiye sınırları içerisindeki ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz. Deprem, sel, yangın gibi afetlerde temel insani yardımlarımızla halkımızın ihtiyacını gideriyoruz. Tüm yardım çalışmalarımızı hayırsever halkımızın bağış ve yardımlarıyla yapıyoruz. İyiliksever insanlar olduğu müddetçe biz yoksullara umut olmaya devam edeceğiz."

Açıklamada, yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmamasının büyük teselli olduğu kaydedildi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'daki Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement