Çorum Gazeteciler Cemiyetinin Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Çorum Gazeteciler Cemiyetinin Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Çorum Gazeteciler Cemiyetinin Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

22.10.2014 15:03  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, yaptığı açıklamada, "En Güzel Çorum Fotoğrafı" ve "En Güzel Haber Fotoğrafı" olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya 55 kişinin toplam 189 eserle katıldığını belirtti.

Çorum'da fotoğraf sanatının gelişmesine destek amacıyla düzenledikleri yarışmaların büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Erzen, yarışmaya katkılarından dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti.

Erzen, 134 fotoğrafın yarıştığı "En Güzel Çorum Fotoğrafı" kategorisinde "Çeltik Tarlası" adlı fotoğrafıyla Muhammed Taha Kılıç'ın birinci, "Kuş Bakışı" adlı fotoğrafıyla Uğur Bilan'ın ikinci, "İskilip Keşkeği" adlı fotoğrafıyla da Kadir Tahtacı'nın üçüncü olduğunu, "Yağmur Zamanı" adlı fotoğrafıyla Hakan Uslu, "Osmancık" adlı fotoğrafıyla Mustafa Gezer ve "Perspektif" adlı fotoğrafıyla Hakan Yayla'nın eserlerinin de mansiyon ödülüne layık görüldüğünü kaydetti.

"En Güzel Haber Fotoğrafı" kategorisinde de 55 fotoğrafın yarıştığını ifade eden Erzen, bu kategoride birinciliğe değer eser bulunamadığını dile getirdi. Yapılan değerlendirmede "Mülteci Olmak" adlı fotoğrafıyla Ahmet Yazıcı'nın ikinci, "Gol Sonrası İlk Dans" adlı fotoğrafıyla Harun Serdar Akkaya'nın da üçüncü olduğunu, "Yerçekimsiz" adlı fotoğrafıyla Muttalip Yalçın, "Yağmur Damlaları" adlı fotoğrafıyla Uğur Bilan ve "Umut" adlı fotoğrafıyla Nilgün Toprak'ın eserlerinin de mansiyon ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.

Yarışmanın birincilerine 2 bin, ikincilere bin 500, üçüncülere de bin lira ödül verileceğini belirten Erzen, mansiyona layık görülen eser sahiplerine de 500'er lira ödül verileceğini kaydetti.

Erzen, ödül töreni ve fotoğraf sergisinin tarihinin ilerleyen günlerde kamuoyuna duyurulacağını sözlerine ekledi. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Gazeteciler Cemiyetinin Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement