Çorum - İçme Suyu İsale Hattında Ölü Bulundular - Son Dakika
Güncel

Çorum - İçme Suyu İsale Hattında Ölü Bulundular

Çorum - İçme Suyu İsale Hattında Ölü Bulundular

İçme suyu isale hattında ölü bulundular Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Belediyeye ait içme suyu isale hattında 2 kişinin cesedi bulundu.

27.07.2015 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçme suyu isale hattında ölü bulundular

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Belediyeye ait içme suyu isale hattında 2 kişinin cesedi bulundu.

Olay Danişment Köyü Kınalıtaş mevkiinde meydana geldi. Özkan Sağlam (20) ile Yasin Uzun'dan (19) iki arkadaş bugün saat 09.00 sıralarında tarla sulaması için evden çıktı. Öğleden sonra tarlaya giden Yasin Uzun'un babası Cafer Uzun, oğlunu ve arkadaşını tarlada bulamadı. Bunun üzerine iki genci çevrede aramaya başladı.

Cafer Uzun, Osmancık Belediyesi'nin şehir şebekesi içme suyu isale hattına inen ve herhangi bir arıza durumunda hatta inişi sağlayan 1 metre eninde 4 metre derinliğindeki girişin kapağının açık olduğunu gördü. İçeri bakan baba Uzun, oğlu ve arkadaşının burada olduğunu fark etti. Bunun üzerine telefonla 112'yi ve jandarmayı arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri isale hattına aynı girişten inerek 2 gencin cesetlerini dışarı çıkardı. 112 sağlık ekipleri müdahale ederek iki kişiye kalp mesajı yaptı, ancak bir sonuç alınamadı. Özkan Sağlam ile Yasin Uzun'un cesetleri kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Osmancık İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İlk incelemeye göre iki gencin oksijen yetersizliği nedeniyle havasız kalarak öldükleri tahmin edilirken, Jandarmanın soruşturma kapsamında detaylı inceleme yapılması için Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nden ekip talep ettiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum - İçme Suyu İsale Hattında Ölü Bulundular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement