Çorum Tso'dan Ahlatcı'ya Övgü - Son Dakika
Yerel

Çorum Tso'dan Ahlatcı'ya Övgü

Çorum Tso\'dan Ahlatcı\'ya Övgü

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetimi, Milli Piyango’nun özelleştirme ihalesine katılarak bir anda Türkiye’nin gündemine gelen iş adamı Ahmet Ahlatcı’yı ziyaret etti.

16.07.2014 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yönetimi, Milli Piyango'nun özelleştirme ihalesine katılarak bir anda Türkiye'nin gündemine gelen iş adamı Ahmet Ahlatcı'yı ziyaret etti.

Ziyarette TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik, Ahlatçı'ya Çorum'a sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdiler.

ERG-Ahlatçı Ortak Girişim Grubu'nun Milli Piyango dahil şans oyunlarını içeren özelleştirme ihalesini kazanamasa da, böyle bir girişime talip olmasının ulusal finans çevrelerinin dikkatini Çorum'a çekmeyi başardığını dile getiren TSO yöneticileri, "İlimizin isminin son yıllarda en fazla duyulmasına vesile olan bu girişimcilik hamlesi, ilimizin sermaye yapısının ne denli güçlü olduğunu ilgili çevrelere göstermek adına büyük önem taşımaktadır. Dolayısıyla değerli İşadamımız Ahmet Ahlatcı'nın bu girişimi, her türlü övgü ve takdirin üzerindedir. Milli Piyango ihalesinin ardından bankaların genel merkezlerinin, ulusal finans şirketlerinin ve ulusal iş camiasının Çorum ilimize bakışı müspet anlamda değişeceği öngörülmektedir" dediler.

İşadamı Ahmet Ahlatçı da, ihale sürecinde kendi firmasının isminden çok Çorum'un adını ön plana çıkartmaya gayret ettiğini söyledi.

Ahlatçı, Ticaret ve Sanayi Odası'nın jestine teşekkür ederek "Bugüne kadar almış olduğum en anlamlı plaket bu oldu" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Tso'dan Ahlatcı'ya Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement