Çorum Valisi Ahmet Kara'dan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı - Son Dakika
Güncel

Çorum Valisi Ahmet Kara'dan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Çorum Valisi Ahmet Kara\'dan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Gücünü milletimizin ortak iradesinden alan Cumhuriyet, milletimizin azmi ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir.

28.10.2015 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gücünü milletimizin ortak iradesinden alan Cumhuriyet, milletimizin azmi ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir. Ecdadımız Atatürk'ün önderliğinde dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak bizlere; geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir Ülke ve Cumhuriyet armağan etmiştir. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda

tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesidir.

Türkiye Cumhuriyeti aradan geçen 92 yılda, başta insan hakları, eğitim, sağlık, bilim ve ulaştırma olmak üzere tüm alanlarda önemli atılımlar gerçekleştirmiş, milletimiz Cumhuriyetimizi demokrasiyle de taçlandırarak, "çağdaş uygarlık" seviyesine ulaşma hedefinde büyük mesafeler almıştır.

Üzülerek belirtiyorum ki; minnetle ve coşkuyla kutlanmayı hak eden bayramımız, ard arda gelen şehit haberlerinin keder ve üzüntüsünün gölgesinde kalmıştır. Ancak inanıyorum ki hem milletimizin sağduyusu, hem de birlikte hareket etme düşüncesi terörün üstesinden gelmeyi başaracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetin kurulması ve yaşatılmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anarken, son günlerde vatan savunması ve Cumhuriyeti korumak üzere can veren aziz şehitlerimizi rahmetle anar, gazilerimize acil şifalar diler, tüm hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım.

Ahmet Kara

Çorum Valisi

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çorum Valisi Ahmet Kara'dan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement