Çorumlu Şehit Polis, Evin Tek Çocuğuydu (2) - Son Dakika
Güncel

Çorumlu Şehit Polis, Evin Tek Çocuğuydu (2)

Çorumlu Şehit Polis, Evin Tek Çocuğuydu (2)

Çorumlu ŞEHİT POLİS GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI Bitlis-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan polis noktasına roket ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı bölgesine giden takviye ekibi taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi Fatih Sağır'ın cenazesi memleketi Çorum'un İskilip İlçesi İlçesi Seyirçayı Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

27.09.2014 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorumlu ŞEHİT POLİS GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Bitlis- Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan polis noktasına roket ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı bölgesine giden takviye ekibi taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi Fatih Sağır'ın cenazesi memleketi Çorum'un İskilip İlçesi İlçesi Seyirçayı Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni öncesinde Ak Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ve beraberindekiler şehit annesini evinde ziyaret etti. Şehit oğlu için gözyaşı döken Anne Sema Sağır, "Allahım bana sabır ver. Yavrum ömrün bu kadar mıydı. Genç yaşında aramızdan ayrıldın" diye ağıt yaktı. Fenalaşan kadına sağlık çalışanları müdahale etti.

Şehit özel harekat polisi Fatih Sağır için köy meydanında cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali Vekili Ali Sürmeli, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ahmet Çelik, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri şehit polisin yakınları katıldı. Şehidin cenazesini Elazığ'dan İskilip'in Seyirçayı Köyü'ne getiren helikopter köy yakınlarındaki boş bir tarlaya indi. Şehidin naaşı, helikopterden belediyeye ait cenaze aracına alınarak köy meydanına getirildi. Burada şehit için ailesi ve yakınlarından helallik alındı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı törende İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Şehit Fatih Sağır'ın cenazesi daha sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorumlu Şehit Polis, Evin Tek Çocuğuydu (2) - Son Dakika


Advertisement