Coşkun'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Coşkun'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Coşkun\'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül’ü ve Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orçun Abalı’yı makamında ağırladı.

30.08.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül'ü ve Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orçun Abalı'yı makamında ağırladı.

MASKİ Genel Müdürü olarak görevini yürüten Yaşar Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda, MASKİ'ye gelen Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Can Mercül, Genel Müdür Yaşar Coşkun'a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar diledi. Genel Müdür Coşkun da Mercül'e nazik ziyareti sebebiyle teşekkür etti.

"Manisa Türkiye'nin öncü şehirleri arasında yer alacak"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yeni görevi vesilesiyle Manisa'ya hizmet edecek olmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Coşkun, "Sağolsunlar hayırlı olsun ziyaretine gelen ziyaretçilerimiz eksilmedi. Allah'ın izniyle görevimize başladık. Çok güzel mesajlar aldık. Hemşehrilerimiz için çalışmak onur verici. Elbirliği ile güzel şehrimizi daha da yukarılara taşıyacağız. Manisa'yı Manisalılarla birlikte Türkiye'nin önde gelen şehirleri arasına yükselteceğiz. Manisa'mız Türkiye'nin öncü şehirleri arasında yer alacak" dedi.

Ahmetli'den MASKİ'ye ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orçun Abalı'yı makamında ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orçun Abalı ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı personeli Mehmet Baştuğ, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u makamında ziyaret etti. Yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Koordinatör Abalı, Genel Müdür Coşkun'a Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün ilçede ortak yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Abalı, "Bizim görevimizin Büyükşehir Belediyemizi ilçelerimizde en iyi şekilde temsil ederek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek. Göreve yeni başlayan Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'la iş birliği içerisinde çok güzel işler yapacağımızdan eminim. Dilerim hayırlı, uğurlu olur" şeklinde konuştu.

"Ahmetli'yi çok daha güzel hizmetler bekliyor"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Ahmetli Koordinatörü Abalı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı personeli Baştuğ'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "İlçelerimiz ve bizleri oralarda temsil eden arkadaşlarımız bizim için çok değerli. Büyükşehir Belediyesi'yle ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarla hizmet gitmeyen yer bırakmamak için çaba gösteriyoruz. Ahmetli ilçemizde de bugüne kadar güzel işler yapıldı. Bundan sonrasında da ilçemizi çok daha güzel hizmetler bekliyor" açıklamasında bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Coşkun'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement