Çözüm Süreci Batman'da Ki Yaşama Hayat Verdi - Son Dakika
Yerel

Çözüm Süreci Batman'da Ki Yaşama Hayat Verdi

Batman'da çözüm süreci ile birlikte, sağlanan huzur ortamı sayesinde vatandaşlar sabahın ilk ışıklarına kadar parklarda ve caddelerde rahat bir şekilde gezebiliyorlar.

24.07.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da çözüm süreci ile birlikte, sağlanan huzur ortamı sayesinde  vatandaşlar sabahın ilk ışıklarına kadar parklarda  ve caddelerde rahat bir şekilde gezebiliyorlar.

Batman'ın gece yaşamı ile ilgili AA Muhabirine konuşan Batman Ticaret Odası (BATSO) Başkanı A.Kadir Demir, 3 ay önce TOBB tarafından yapılan bir ankette  güven, huzur ve ekonominin olduğu iller hangisi şeklindeki  bir soruya verilen cevapta Türkiye'de Batman'ın birinci il olarak  çıktığını söyledi.

Gece saat 24'ten sonra  binlerce insanı sokakta görmek mümkün diyen BATSO Başkanı A.Kadir Demir, şöyle konuştu:

"Yeni sloganımız (Huzur Kenti Batman)  Batman 1990 yılında  il olmuş, yüzde 60 genç bir nüfusa sahip, üzülerek ifade edeyim işsizlik oranı da yüzde 24'tür. Bu da Türkiye birinciliği anlamına geliyor.

Açılım süreci ile beraber  OSB'de şu an 140 yatırımcı yatrım yapmak için sırada bekliyor. Batman Iısu Barajı ile beraber aynı zamanda bir turizm cenneti olmaya aday.  Bunun yanında balıkçılık, inanç ve kültür turizminin  gelişmesinin önünde engel kalmayacak. Bir zamanlar  bölgede yaşanan terör  olayları yüzünden Batman ve bölge turizm sektöründen yeteri kadar pay  alamadı. Ancak bundan sonra  Allah'ın izni ile inanç ve kültür turizminde ciddi anlamda bir patlama yaşanacağını inanıyorum". - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çözüm Süreci Batman'da Ki Yaşama Hayat Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement