Çözüm Sürecini Ramazan Pidesiyle Anlattı - Son Dakika
Güncel

Çözüm Sürecini Ramazan Pidesiyle Anlattı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Pide yapılırken detay görüntü, - Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi ile röportaj, - Çözüm süreci yazılı pideden detay, Çözüm Sürecini Ramazan pidesiyle anlattı- Siirt'te bir fırıncı, Çözüm Sürecinin beraberinde getirdiği huzurun önemini anlatmak amacıyla Ramazan pidesi hazırladı.

23.06.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Pide yapılırken detay görüntü, - Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi ile röportaj, - Çözüm süreci yazılı pideden detay, Çözüm Sürecini Ramazan pidesiyle anlattı- Siirt'te bir fırıncı, Çözüm Sürecinin beraberinde getirdiği huzurun önemini anlatmak amacıyla Ramazan pidesi hazırladı. Siirt'te bir fırıncı, Çözüm Sürecinin beraberinde getirdiği huzurun önemini anlatmak amacıyla Ramazan pidesi hazırladı.Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi, yaşanan çatışmalı ortamın ardından Çözüm Süreciyle tesis edilen barış ve huzur ortamının kalıcı hale gelmesiyle ilgili bölge halkının desteğini göstermek için üzerinde "Çözüm Süreci" yazılı Ramazan pidesi hazırladı.Ramazan pidesinin Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olduğunu ifade eden Elçi, Çözüm Sürecinin de Türkiye'nin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olduğunu belirtti.Türkiye'nin, uzun yıllar boyunca yaşanan çatışmalı ortamda büyük acılar çektiğini ve çok sayıda evladını gencecik yaşta toprağa verdiğini aktaran Elçi, bölgede olumlu havanın oluşmasına ve akan kanın durmasına vesile olan Çözüm Sürecine desteklerini göstermek için kendisine ait fırında hazırladığı Ramazan pidesinin üzerine susamla "Çözüm Süreci" yazdıklarını söyledi.Elçi, anaların gözyaşlarının dinmesine vesile olan Çözüm Sürecinin mutlaka devam etmesi ve herkesin sürece destek vermesi gerektiğini ifade etti.Çözüm süreciyle bölgeye huzurun geldiğini ve bu huzurun devam etmesini istediklerini dile getiren Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Elçi, şöyle konuştu: "Çözüm Süreci'nin önemini Ramazan pidesiyle anlatmaya çalıştık. Türkiye'nin en önemli projesi, Çözüm Sürecidir. Ülkemizde birkaç yıldır devam eden Çözüm Sürecinin sonuna kadar devam etmesini istiyoruz. Çözüm Süreci'nden önce bölgemizde huzursuzluk vardı. Şu anda birkaç yıldır Çözüm Süreci devam ediyor ve bu bölgeye huzur geldi. İnşallah böyle devam eder. İnşallah yeni kurulacak hükümetimiz de bu süreci ele alıp sonuna kadar devam ettirir. Böylece inşallah hepimiz kardeşçe bir arada yaşamaya devam ederiz."

Çözüm Sürecini Ramazan Pidesiyle Anlattı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çözüm Sürecini Ramazan Pidesiyle Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement