Cphı İstanbul'un Zengin Konferans Programında Önemli İsimler Var - Son Dakika
Güncel

Cphı İstanbul'un Zengin Konferans Programında Önemli İsimler Var

Cphı İstanbul\'un Zengin Konferans Programında Önemli İsimler Var

Üç gün boyunca devam edecek fuarın ilk iki gününde(4-5 Haziran) gerçekleşecek olan konferans programı 19 panelden oluşacak.

24.05.2014 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası CPhI İstanbul 2014 – İlaç ve İlaç Bileşenleri Fuarı

Merkezi Londra'da bulunan UBM Fuarcılık tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenecek olan Avrasya'nın en büyük ve en kapsamlı ilaç ve ilaç bileşenleri fuarı Uluslararası CPhI İstanbul 2014 Fuarı 4-5 Haziran 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar İstanbul Kongre & Sergi Sarayı'nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

UBM Türkiye tarafından Türkiye'de ilk kez düzenlenecek Uluslararası CPhI İstanbul 2014 Avrasya'nın en büyük ve en kapsamlı ilaç ve ilaç bileşenleri fuarı olma özelliğini taşıyor.

25 konuşmacı, 19 oturum

Lütfi Kırdar İstanbul Kongre & Sergi Sarayı'nda 4-6 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenecek fuar süresince eş zamanlı olarak, birbirinden önemli konuşmacıların yer aldığı panel ve oturumlar 1,5 gün süreyle düzenlenecek. İlaç endüstrisinde söz sahibi önemli, alanında uzman 25 ismin katılacağı, Türkiye'nin ve dünyanın ilaç gündemini ziyaretçilere en iyi şekilde taşıyacak toplam 19 panel ve oturum düzenlenecek.

İlaç endüstrisinin önemli isimleri

İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr. Saim Kerman başta olmak üzere, ilaç firmaları Nobel, Sanofi, Novartis, Abdi İbrahim yöneticileri ile Mısır, İtalya, Ukrayna, Amerika Birleşik Devletleri, Suudi Arabistan, Umman, Hindistan, Rusya, Lübnan, Ürdün, Almanya ve İsviçre gibi ülkelerden temsilciler panellerde konuşmacı olarak yer alacak.

Uluslararası CPhI İstanbul 2014'ün Deva İlaç ana sponsorluğunda, Sağlık Bakanlığı ve İlaç Endüstrisi İşverenleri Sendikası (İEİS) destekleriyle düzenleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cphı İstanbul'un Zengin Konferans Programında Önemli İsimler Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement