CPP Türkiye Avrupa Finalinde - Son Dakika
Güncel

CPP Türkiye Avrupa Finalinde

CPP Türkiye Avrupa Finalinde

Contact Centre World tarafından her yıl düzenlenen yarışmada ''En İyi Çağrı Merkezi Tasarımı'' ve ''En İyi Çağrı Merkezi Yöneticisi'' dallarında Türkiye finalisti olarak yarışacak.

21.02.2013 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modern yaşam destek pazarının lider ismi İngiltere merkezli CPP Türkiye, Çağrı Merkezi sektörünün uluslararası alandaki en önemli organizasyonu olan Contact Centre World tarafından düzenlenen ''2013 Top Ranking Performers - 2013 Üst Düzey Performans Ödülü'' yarışmasında ''En İyi Çağrı Merkezi Tasarımı'' ve ''En İyi Çağrı Merkezi Yöneticisi – Yunus Mücaz'' dallarında finale kaldı.

CPP Türkiye, yarışmanın Temmuz 2013'de Viyana'da yapılacak olan Avrupa bölge finalinde Türkiye'yi temsil edecek.

Türkiye'nin en modern çağrı merkezlerinden birini kısa bir süre önce hizmete açtıklarını dile getiren CPP Türkiye Ülke Müdürü Selnur Güzel, CPP olarak hizmet verdikleri iş ortaklarına ürün ve servis sağlayıcı konumunda iken çağrı merkezi ile telesatış hizmeti de sunmaya başladıklarını, böylece değer zincirindeki tüm fonksiyonları tek çözüm ortağı olarak uçtan uca verdiklerini belirtti.

Güzel, Türkiye'den çok sayıda şirket ve bankanın çağrı merkezinin başvuruda bulunduğu böyle prestijli bir yarışmaya, yeni kurulmuş bir çağrı merkezi olarak ilk kez katıldıklarını kaydederek, ''Yarışmaya başvurduğumuz her iki dalda da finale kalmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

CPP Türkiye, İstanbul Kozyatağı Nida Kule'deki yeni lokasyonunda yönetim ekibi ile birlikte teknik açıdan son teknolojilerle donatılmış çağrı merkezini 2012 yılında hizmete açtı.

Yeni çağrı merkezinde 120 kişi istihdam eden CPP Türkiye, banka, sigorta ve telekom şirketlerinin çözüm ortağı olarak Kart Koruma Planı, ID Safe-Kimliğim Güvende ve Ticari Kart Koruma ürünlerine ait telesatış hizmetini gerçekleştiriyor.

CPP Türkiye ayrıca finans ve telekom sektörü müşterilerine ilişkin geliştirdiği mobil cihazlara yönelik sigorta ve veri güvenliği alanındaki yeni ürünlerine ait telesatış hizmetlerini de yine bu çağrı merkezi üzerinden vermeyi hedeflemekte.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CPP Türkiye Avrupa Finalinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement