Cristiano Ronaldo, Eski Sevgilisi Irina Shayk'a Hamilelik Tebriği Yolladı - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo, Eski Sevgilisi Irina Shayk'a Hamilelik Tebriği Yolladı

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, eski sevgilisi Irina Shayk'ın hamile olduğunu duyunca tebrik mesajı gönderdi.

06.12.2016 09:17  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beş yıllık ilişkileri 2015 ocak ayında son bulan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ve model Irina Shayk'ın dostça ilişkisi sürüyor. Victoria Secret 2016 gösteriminde podyuma çıkan ve hamile olduğu anlaşılan Irina Shayk'a Portekizli futbolcudan tebrik mesajı geldiği ifade edildi.

Bilinenlerin aksine eski sevgililerin kavgalı ayrılmadığı ve dostane ilişkilerinin devam ettiği ortaya çıktı. Rus modelin ilk çocuğunun bir erkek olacağı söyleniyor.

İKİSİNİN DE SEVGİLİSİ VAR

Irina Shayk Ronaldo'dan ayrıldıktan sonra aktör Bradley Cooper ile ilişki kurdu. Portekizli futbolcunun hamilelik haberini duyar duymaz eski sevgilisine mesaj attığı ve bu gelişmeden dolayı sevinç duyduğunu ilettiği bildirildi.

Cristiano Ronaldo ise İspanyol model Georgina Rodríguez ile beraber. Yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde Paris'te görüntülenmişti. Ronaldo'nun tanınmamak için ilginç kıyafetler ve perukla dolaşması dikkat çekmişti.


Cristiano Ronaldo, Eski Sevgilisi Irina Shayk\'a Hamilelik Tebriği Yolladı

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo, Eski Sevgilisi Irina Shayk'a Hamilelik Tebriği Yolladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement