Çtso 2 Okula Doğalgaz Tesisatı Döşeyecek - Son Dakika
Yerel

Çtso 2 Okula Doğalgaz Tesisatı Döşeyecek

Çtso 2 Okula Doğalgaz Tesisatı Döşeyecek

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclisi, Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nda ÇTSO’nun iki okulun ısınma tesisatının doğalgaz dönüşümünü yapacağını açıklandı.

29.09.2014 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclisi, Eylül Ayı Olağan Toplantısı'nda ÇTSO'nun iki okulun ısınma tesisatının doğalgaz dönüşümünü yapacağını açıklandı.

Meclis Başkanı Taha Ülker Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantı, Oda'nın ağustos ayı gelir-gider ve banka cetvelleri ile mizanın görüşülmesi ile başladı. Oda'nın ağustos ayı toplam gelirinin 110 bin 816 TL, toplam giderinin ise 74 bin 524,13 TL olarak açıklandığı toplantıda, gelir ve giderler oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı kapasite ve ekspertiz rapor düzenlemesi için eksper listelerinin görüşülmesi ile devam etti. Oda yönetiminin 4 ekspertizin daha listeye eklenmesine ilişkin önerinin oy birliği ile kabul edildiği toplantıda, daha sonra ÇTSO Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren çalışma komisyonları belirlendi.

Oda üyelerinin katılımına yönelik ABD Orlando'da düzenlenecek olan enerji üretimi fuarına katılacak üyelerin belirlenmesi ile süren toplantıda, Muharrem Yamaç, Hacı Mehmet Erdoğan, Gürkan Kesim, Dilaver Burak ve Kadir Uz'un ÇTSO'yu temsilen ABD Orlando fuar gezisine katılması oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının sonunda ÇTSO tarafından üstlenilen iki okulun doğalgaz dönüşümü konusu görüşüldü. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin, "Odamız bu yıl ilçemizdeki iki okulun doğalgaz dönüşümü için kolları sıvadı. İlk etapta okullarımızı belirledik. Bu yıl, 24 derslikli Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu ile 34 derslikli Nurullah Narin Ortaokulu'nun doğalgaz dönüşümünü yapacağız. İhalemizi yaptık. 24 derslikli okulumuzun doğalgaz dönüşümünü 47 bin TL ile Gültek firması, 34 derslikli okulumuzun doğalgaz dönüşümünü ise 54 bin TL ile Hastek firması üstlendi" açıklamasında bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çtso 2 Okula Doğalgaz Tesisatı Döşeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement