Cübbeli Ahmet, İhsan Eliaçık'ı Topa Tuttu! - Son Dakika
Güncel

Cübbeli Ahmet, İhsan Eliaçık'ı Topa Tuttu!

Cübbeli Ahmet hoca, Gezi olaylarının dikkat çeken ilahiyatçı ismi İhsan Eliaçık'ın namazla ilgili sözlerine tepki gösterdi.

06.12.2014 00:26  Güncelleme: 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cübbeli Ahmet Hoca, Gezi olaylarıyla tanınan İhsan Eliaçık'ı topa tuttu. Cübbeli Hoca, "Bu Gezi'de imamlık yapmış. Bayağı da bir cemaat bulmuş herhalde" sözleriyle dalga geçtiği İhsan Eliaçık'ın zekatla ilgili açıklamalarına da "Komünist misin sen ya?" sözleriyle tepki gösterdi.

'İHSAN ELİAÇIK DENEN ADAM KOMÜNİST MİSİN SEN YA?'

Dün geceki sohbetinde, "İhsan Eliaçık denen adam, bu hafta bir kanalda benim aleyhime konuşmuş" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Bana yetiştiriyorlar ben hemen sinirlenirim de bindiririm adama. Ben niye bindireceğim, üzülüyorum. Onların adına üzülüyorum" dedi.

İhsan Eliaçık'ın namazla ilgili sözlerine sert çıkan Cübbeli Ahmet Hoca, şöyle devam etti:

"Ama adam 'Yav namaz diye bir şey yok. Namazın vakti yok, azabı yok, cezası yok, kazası yok. Namaz Allah'la senin aranda istediğin gibi takıl' diyor. Bunun kılıfı yok. Bu Gezi'de imamlık yapmış. Bayağı da bir cemaat bulmuş herhalde. Seriyor oralara bir şeyler kılıyor, kıldırıyor. Bütün malını vereceksin... Komünist misin sen ya? Bütün malını neden versin adam? Zekat kaçta kaç farz, 40'ta bir."

ELİAÇIK İÇİN KİLOLU İMASI

"Konuşuyorsun, kelle kulak yerinde benim iki mislim. Ondan sonra yemeyin, yemeyin, yemeyin... Benim gibi 65 kilo ol da konuş" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, İhsan Eliaçık'a eleştirilerini şöyle sürdürdü:

O nereden oluyor, "Ben gürbüzüm. Hava alsam şişiyorum. O başka, olabilir, bazısı da gürbüz olur hakikaten. "Ya hiç yemiyorum, hava alsam şişiyorum" diyor. Hava aldın mı şişiyorsan bir şey batırdın mı inmesi lazım. O zaman niye inmiyorsun? Biri bir şey batırmıyor herhalde. İğne olduğu yok herhalde. Benim gibi günde 5 iğne olsan hergün delik deşik hava tutmaz. Bizde hava tutmuyor yani.

Cübbeli Ahmet, İhsan Eliaçık\'ı Topa Tuttu!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cübbeli Ahmet, İhsan Eliaçık'ı Topa Tuttu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • OZİ: İHSAN HOCAMIN TIRNAĞI OLAMAZSINIZ BOŞUNA YIRTINMAYIN. . . . . 19 17 Yanıtla
  • CÜBBESİZ MEHMET: Çok basit adamsın Ahmet efendi, 40 ta biri nerede okudun, ayrıca 'Seriyor oralara bir şeyler kılıyor, kıldırıyor. ' bu ne demek , sanamı kalmış insanların ibadetini kabul etmek birde utanmadan dalga geçiyorsun. Ayrıca Nahl 71 de açıklanan 'Allah, rızık yönünden bir kısmınızı diğerlerinden üstün kıldı. Kendilerine bol rızık verilenler, rızıklarını ellerinin altındakilere vermiyorlar ki, onda eşit olsunlar. Durum böyle iken Allah'ın nimetini inkâr mı ediyorlar? ' bu ayeti inkar ederek Allahın indirdiği dinden hariç ne öğretmeye çalışıyorsun. Para tatlı geliyor galiba Ahmet efendi, paranı dağıtma mevzusu olunca bakıyorumda insanlara Komünist etiketini yapıştırıveriyorsun. Bence sen o tarikattan ayrıl ve kendi günahların ve iftiraların için tövbeye başvur. Hangi dinin mensubusun sen? 15 19 Yanıtla CÜBBESİZ MEHMET: Ben çarşambadanım , ama sen bafralısın herhalde. Ben müslümanım , ne hariciyim, ne dahili, ne hanefi , ne hanbeli, ne şii , ne şafii, sadece MÜSLÜMAN (yani Allaha teslim olan) anladınmı. yetmiyormu !! daha başka bişeydemi olmak lazım, söylede bilelim aydınlat bizi. 7 8 samsunlu: Sen hangi meczuplardansın acaba, harici misin, dahili mi? 2 10 OKU ARTIK BE OKU: RECEP , HAK, OSMANLI, SAMSUNLU VE TAM DINSIZ KOMİKSİNİZ. MUSLUMANIM DİYEN VE KURANDAN AYETLE ÖRNEK VEREN BİR İNSANA SALDIRIYA GEÇİYORSUNUZ. HERKES SİZİN GİBİ KULA KUL OLMAK , SAKALLI ŞALVARLI ADAMLARA HAYRAN OLMAK ZORUNDA DEĞİL. OKUMA YAZMA BİLİYORSANIZ AÇAR KURANI OKURSUNUZ ÖĞRENİRSİNİZ , KOMİKLİK YAPIYO DİYE CÜBBE SARIK TAKIP ŞALVARLA GEZEN BU ŞARLATANIN PEŞİNDEN KOŞMAZSINIZ. KURAN AÇIK BİR KİTAP HERŞEYDE AYRINTILI YAZIYO, TEFERRUATLA UĞRAŞMAYIN, ANA MESAJI ANLAYIP UYGULUYORSANIZ NE MUTLU AMA SADECE TEFERRUATLAR SİZİ KURTARMAZ BENDEN DEMESİ. OKUYUN BE KARDEŞİM KORKMAYIN. 2 0
  • serdarpek: Tüm haksızlıklara yiğitçe karşılık verdiği için Cübbeli hocamıza Selam olsun 26 5 Yanıtla
  • kolpa: Yobaz soytari. akli sira gezi olaylari araciligi ile hukumete yanasip, paralelin akibetinden kurtulacak. tipik din bezirgani. tipinden karanlik akiyor. sen once fasli siparislerinin hesabini ver. 11 16 Yanıtla
  • Abdurahman: Allahina kurban oldugum hocam senin gibi alimler lazim bu memlekete 21 6 Yanıtla
  • sahit: Bu adamin din adami oldugunu kimse iddia etmesin. 11 16 Yanıtla
  • abdullah: senın gıbı alçaklarda ıhsan eliaçığa kurban olsunnnnn 6 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de akrep yiyen kişi otobüste fenalaşarak hayatını kaybetti
    12:09 Kayseri'de akrep yiyen kişi otobüste fenalaşarak hayatını kaybetti

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yaşayan Bilal Yiğit, girdiği bunalım sonucu 2 adet akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaştı. Samsun'da hastaneye kaldırılan Yiğit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Çin'de İşsizlik Oranı Düşüş Gösterdi
    12:09 Çin'de İşsizlik Oranı Düşüş Gösterdi

    Çin'de ankete dayalı kentsel işsizlik oranı 2024 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre 0,3 puanlık düşüşle ortalama yüzde 5,2 seviyesinde gerçekleşti. Mart ayında ise işsizlik oranı yüzde 5,2 olarak kaydedildi. Kırsal kesimdeki göçmen işçi sayısı ise yüzde 2,2 artarak 185,88 milyona ulaştı. Ayrıca, Çin'in gayrisafi yurtiçi hasılası da yüzde 5,3 artış gösterdi.

  • Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı
    12:08 Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen 'Büyükler Bahar Kupası Türkiye Serisi-3' tenis şampiyonası, Türkiye'nin çeşitli illerinden 55 sporcunun katılımıyla başladı. Turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan 55 sporcu, Bandırma'da kıyasıya bir mücadele verecek. Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Mustafa Kemal Sönmez, turnuva ile ilgili Bandırmalı tenis severlere yaptığı açıklamada şampiyonluk için ter dökecek sporcuların heyecanını paylaştı.

  • Salihli'de Yunus ekipleri ayakkabı hırsızını yakaladı
    12:08 Salihli'de Yunus ekipleri ayakkabı hırsızını yakaladı

    Manisa'nın Salihli ilçesinde devriye gezen yunus ekipleri, şüphelendikleri bir kişiyi durdurup arama yaptı. Yapılan aramada şüphelinin çaldığı ayakkabılar bulundu. Ayakkabılar sahibine teslim edilirken, şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • AK Partili belediye başkanı için de alkış istendi
    12:04 AK Partili belediye başkanı için de alkış istendi

    Bursa İl Seçim Müdürü Mehmet US, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey için alkış istemesinin ardından aynı isteği AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık için de yapmıştır.


Advertisement