Çubuk Belediye Başkanı Özden'den Miraç Kandili Mesajı - Son Dakika
Yerel

Çubuk Belediye Başkanı Özden'den Miraç Kandili Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Özden\'den Miraç Kandili Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

05.06.2013 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Miraç Kandili nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak Çubuk halkı ve tüm İslam Alemi'nin kandilini kutladı.

Ramazan'ın müjdecisi olan üç aylardan Recep Ayı'nın içinde bulunduğumuzu hatırlatan Başkan Özden, Mirac'ın, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu belirterek, "Bizim kültürümüzde kandiller, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve barışın, dayanışma ve muhabbetin özlemiyle tutuşan gönüllerin ırmakların denizlere kavuşması gibi huzura erdikleri anlardır" dedi.

Dünyanın tüm çirkinliklerine inat, yeniden yeni umutlardan, birliktelikten, kardeşlikten, barıştan, Allah Resulü'nden ve sevgiden bahsetmek gerektiğini vurgulayan Başkan Özden, şunları kaydetti:

"Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, kardeşliğin, barışın, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım. Bu mübarek günler vesilesiyle aramızdaki çekişmeleri, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp, ülkemizin birliği, dirliği ve tüm dünyada sıkıntı çeken kardeşlerimiz için dua edelim. Bizim kültürümüzde kandiller, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve barışın, dayanışma ve muhabbetin özlemiyle tutuşan gönüllerin ırmakların denizlere kavuşması gibi huzura erdikleri anlardır. Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili'nin; sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, ilçe halkımızın ve tüm İslam Alemi'nin Miraç Kandili'ni kutluyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çubuk Belediye Başkanı Özden'den Miraç Kandili Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement