Çubuk'ta "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Çubuk'ta "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" Açıldı

Çubuk ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı.

26.05.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açıldı.

Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulu'nda açılan fuarda, öğrencilerin yaptığı yaklaşık 100 proje çalışması sergileniyor.

Stantları gezerek çalışmaları inceleyen Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı açıklamada, destek ve imkan verildiğinde öğrencilerin neler yapabileceğinin fuarda görüldüğünü belirterek, "TÜBİTAK tarafından okullara sağlanan imkanı çok önemsiyoruz. Bu imkanlarla öğrencilerimiz çok güzel projeler ortaya koymuş. Öğrencilerimizin kendilerini ifade edebilme ve becerilerini geliştirebilecek ortam oluşturmuş." dedi.

Projelerin her birinin ileride başarılı çalışmalara atılacak büyük imzaların ilk basamağı olacağını dile getiren Acehan, "Burada sergilenen projeler inşallah ülkemizin geleceğine ışık tutacak gençlerimizin ellerinde daha da ilerleyerek bilime de ışık tutacak. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara ve öğrencilere teşekkürler ediyorum." diye konuştu.

Fuar açılışına Acehan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çubuk'ta 'Tübitak 4006 Bilim Fuarı' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement