Çubukbeli Şenlikleri'nde Binlerce Kişi Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Çubukbeli Şenlikleri'nde Binlerce Kişi Bir Araya Geldi

Çubukbeli Şenlikleri\'nde Binlerce Kişi Bir Araya Geldi

Döşemealtı Belediyesi’nin Dağbeli Mahallesi’nde düzenlediği “Çubukbeli Şenlikleri” binlerce vatandaşı bir araya getirdi.

08.09.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediyesi'nin Dağbeli Mahallesi'nde düzenlediği "Çubukbeli Şenlikleri" binlerce vatandaşı bir araya getirdi.

Şenliklerin startını veren Belediye Başkanı Turgay Genç, Karabayır Yayla Şenlikleri ile Badem Şenlikleri'nde olduğu gibi Çubukbeli Şenlikleri'nde de hemşehrileri ile buluşup gelenekleri yaşatma sözü verdi.

Bu yıl ilk defa Döşemealtı Belediyesi bünyesinde düzenlenen "16. Çubukbeli Şenlikleri" bu yıl ilk kez pazaryerine kuruldu. Dev ekran ile Dağbeli Mahallesi'nin fotoğraf ve video klipleri yöresel müzikler eşliğinde vatandaşların beğenisine sunuldu.

Şenliklere Belediye Başkanı Turgay Genç, eşi Pınar Genç, eski Dağbeli Belde Belediyesi Başkanı Ali Gökay, CHP İlçe Başkanı Haluk Yalçın, Belediye Meclis üyeleri, Dağbeli Mahalle Muhtarı Ali Tat, Bademağacı eski Belde Belediye Başkanı Bekir Akyol da katıldı.

Şenlik kapsamında Döşemealtı Alyazma Folklor ekibi ve sema gösterisinin yanı sıra Özgür Kaya ile Sebile Can birer konser verdi.

Başkan Genç yaptığı konuşmada bölgenin unutulan ya da ihmal edilen tüm değerlerini yaşatma konusunda kararlı olduklarını belirtti. Başkan Genç ayrıca, daha önce direkleri dikilmiş olan pazaryeri alanının üzerinin kapatılacağını, su sorunun ASAT'a iletildiğini söyledi. Dağbeli isminin değiştirilmesi konusunda verilen önergeyi halka soran Başkan Genç, "Meclisimize gelen bir önerge de Dağbeli Mahallesi'nin ismi Hafızbey Mahallesi olarak değiştirilmesi istenmektedir. Bu konuda sizlerin kararını önemsiyorum ve eğer sizlerde isterseniz halk oylaması ya da anket yaparak bir sonraki mecliste karara bağlansın" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çubukbeli Şenlikleri'nde Binlerce Kişi Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement