Çukur'un yeni bölümü fırtına gibi geliyor! Yamaç'ın Cengiz Erdenet'i bitirme planı tutuyor mu? - Son Dakika
Magazin

Çukur'un yeni bölümü fırtına gibi geliyor! Yamaç'ın Cengiz Erdenet'i bitirme planı tutuyor mu?

Çukur dizisinin merakla beklenen 108. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yeni bölümde Yamaç Koçovalı'nın intikam planı Cengiz Erdenet'i zor duruma düşürüyor. Erdenetler'in yalısındaki mutfakta çalışmaya başlayan kişiler içeceklere kattıkları madde nedeniyle Cengiz Erdenet hafıza sorunları yaşamaya başlıyor hatta kendi adını bile unutuyor.

19.12.2020 00:36  Güncelleme: 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 21 Aralık Pazartesi akşamı 108. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yamaç ile Nedim'in karşı karşıya olduğu Çukur'un yeni sezon fragmanında Cengiz'in adını hatırlamadığı korku dolu anlar herkesi şoke ediyor. Nedim'in bahsettiği konukların gelişi akıllarda soru işareti oluştururken, gelen kişilerden Yasmin'in elindeki Çukur sembolü dikkat çekiyor. "Nehir ve Efsun, Erdenetler'in elinden kaçabilecek mi?" sorusunun yanıtı ise büyük merak uyandırıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki savaşa yeni katılan Kulkan, Çukur'un karşısına hiç beklemedikleri yerlerde çıkarken bir yandan da Nehir ve Efsun'u rehin tutmaya devam edecek. Güçlerini birleştiren Nehir ve Efsun, Erdenetler'in elinden kurtulmak için harekete geçecek. Bir süredir Çukur'u uzaktan takip eden Nedim'in Koçovalılar'dan sürpriz bir isteği olacak. Cengiz Erdenet'i bitirmeye bir adım daha yaklaşan Yamaç, Kulkan'ın hiç beklenmeyen hamlesiyle bir kez daha çok zor bir tercihle karşı karşıya kalacak.

Çukur'un yeni bölümü fırtına gibi geliyor! Yamaç'ın Cengiz Erdenet'i bitirme planı tutuyor mu?

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur son bölümde Selim'in intikamı için harekete geçen Koçovalılar'ın hamleleri nefes kesti. Cumali, Selim'in nasıl öldürüldüğüne dair ilk ipucunu buldu ve Cemil'e ulaşmayı başardı. Cemil, Cumali'ye oyun oynayarak onu tuzağa düşürmeye çalıştı ancak oyunu ortaya çıktı ve Koçovalılar, Cemil'i yakaladı. Finalde Selim'in ölümünden sorumlu olan Cemil'in sonunu Akın getirdi ve babasının intikamını aldı.

Çukur'un yeni bölümü fırtına gibi geliyor! Yamaç'ın Cengiz Erdenet'i bitirme planı tutuyor mu?

YAMAÇ, CENGİZ ERDENET'İ KAÇIRDI!

Yamaç, Erdenet fabrikalarını patlattıktan sonra ardı ardına hamlelerini yapmaya devam etti. Yamaç, Cengiz'in yolunu keserken Çukurlu gençler de arabasının tekerlerini patlattı. Bu sırada Yamaç'ın kaç tane ilaç fabrikası olduğunu sorması üzerine panikleyen Cengiz, arabası da çalışmayınca bir taksiye binmek zorunda kaldı ancak bindiği taksiyi Cumali Koçovalı kullanıyordu. Böylelikle Cengiz Erdenet'i kaçıran Yamaç, onu ayakkabılarını ve ceketini de alarak ıssız bir yere bıraktı.

Çukur'un yeni bölümü fırtına gibi geliyor! Yamaç'ın Cengiz Erdenet'i bitirme planı tutuyor mu?

KULKAN ERDENET, SAVAŞA HIZLA DAHİL OLDU!

Kulkan Erdenet ise Çukur'a hızlı bir giriş yaptı. Yamaç'ı takip ettiren Kulkan, Nehir'e ulaşarak onu kaçırdı. Nehir'in de Yamaç'tan hamile olduğunu öğrenen Cengiz'in keyfi yerine gelirken, Erdenetler'in evinde tutulan Efsun ve Nehir birbirini teselli etti.

Kulkan'ın bu hamlesiyle Yamaç'a karşı büyük bir koz elde eden Erdenetler'in ilerleyen bölümlerde bunu nasıl kullanacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

KOÇOVALILAR, CEMİL'İ YAKALADI!

Cumali, uzun çabalardan sonra Selim'in nasıl öldürüldüğüne dair ilk ipucunu buldu. Selim ile Cemil'in tanıştığı gazinoya giden Cumali, burada Cemil ile karşılaştı. Cemil, Selim'in öldürülmesinde suçu yokmuş gibi davranarak Cumali'yi kandırmaya çalıştı.,

Oyunu başlatan Cemil daha sonra Cumali'yi Çağatay Erdenet'in olduğunu öne sürdüğü depoya getirdi ancak burada Koçovalılar ile karşılaştı. Olacakları önceden tahmin eden Cumali, önlemini almıştı. Böylelikle Yamaç, Cumali ve Akın, Selim'in ölümünden sorumlu olan Cemil'i yakaladı.

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memilli, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur\'un yeni bölümü fırtına gibi geliyor! Yamaç\'ın Cengiz Erdenet\'i bitirme planı tutuyor mu?

Son Dakika Magazin Çukur'un yeni bölümü fırtına gibi geliyor! Yamaç'ın Cengiz Erdenet'i bitirme planı tutuyor mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ylmz: BAŞAK İŞİMİZ KALMADI SAÇMA SALAK ÖZENDİRİCİ BOŞ ZEVZEKÇE OLAN MAFYA DİZİLERİNİMİ MERAK ETCEZ... 1 1 Yanıtla
  • Coşkun: Artık sıkmaya başladı farklı konu bulmaları lazım 0 0 Yanıtla
  • Kadir İnanır'ın durumu iyileşiyor
    12:27 Kadir İnanır'ın durumu iyileşiyor

    Sanatçı Kadir İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi görüyor. Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın durumunun daha iyiye gittiğini ve bilincinin açık olduğunu belirtti. İnanır'ın diğer rahatsızlıkları da kontrol altında ve tıbbi tedavilere olumlu yanıt veriyor. Yakın zamanda yoğun bakımdan çıkarılması planlanıyor.

  • Tamer Karadağlı'nın
    11:46 Tamer Karadağlı'nın "Rezalet, utanç kaynağı" diyerek şikayet ettiği bina bakanlığın çıktı

    Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin bakımsız halini görünce "Belediye görmüyor mu? Rezalet" diyerek sitem etti. Karadağlı'nın şikayet ettiği bina, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait çıktı.

  • Seren Serengil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini duyurdu
    11:10 Seren Serengil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini duyurdu

    Son yıllarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Seren Serengil, yayınladığı videoda "Sanatçı arkadaşlarımı menfaatlerini bir kenara bırakıp omurgalı olmaya davet ediyorum. Oyum Ekrem İmamoğlu'na. Rakibi yok, kazanacak" dedi.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aleyna, Aysu ve Berna arasında yapılan eleme mücadelesinin kaybedeni Aysu oldu. Oyunu geçtiğimiz sene yaşanan deprem felaketinde kaybettiği arkadaşına ithaf eden Aysu, gözyaşlarına boğuldu.

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    08:20 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Erkan Petekkaya'nın hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan Saruhan Hünel ise aracığıyla kalabalık içindeki bir kişiye çarptı.

  • Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
    07:43 Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı

    Dün yeni filmi Mavi Mağara'nın provalarına başlamaya hazırlanan oyuncu Kerem Bürsin, koronvirüse yakalandı. Oyuncunun tedavisi başlarken prova da ileri bir tarihe alındı.

  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.


Advertisement