Hakkari'de Gerginlik: 6 Asker Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Gerginlik: 6 Asker Yaralandı

Hakkari\'de Gerginlik: 6 Asker Yaralandı

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde askerler ve köylüler arasında çıkan ve gece geç saatlere kadar süren gerginlikte 1'i astsubay 6 asker yaralandı.

30.10.2014 12:42  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Irak'ın sıfır noktasında bulunan Çığlı köyünde akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı köylülerle askerler arasında olaylar çıktı. Gece geç saatlere kadar süren gerginlikte 1'i astsubay 6 askerin daha atılan taşlarla yaralandıkları bildirildi. Yaralı askerlerin Hakkari'deki Asker ve Devlet hastanesinde tedavi altına alındıkları belirtildi.

Gerginliğin devam ettiği köyde askerlerin olayları bastırmak için zaman zaman havaya ateş açtığı belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANI: OLAYLARIN ÇIKIŞ NEDENİNİ ARAŞTIRIYORUZ

Bölgede bulunan Çukurca Belediye Başkanı Servet Tunç ise, devam eden olayların çıkış nedenini araştırdıklarını, askerlerin silah seslerine de tanıklık ettiğini söyledi.

Gece geç satlere kadar süren olayda yaralanan askerler de helikopterle Hakkari Asker Hastanesi ile Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Askerlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Gerginlik: 6 Asker Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Muhtar: Bazilari yerlerini yadirgiyorlar malesef. . Saddam dan kacanlarin kobanidekilerin ailelerini namuslarini koruyan kollayan SEREFLI TÜRK ASKERiNE nankörlük yapanlarin ALLAH belasini verecek elbette !! 32 0 Yanıtla
  • angaralı ibohart: hakkarili batıdaki kürtlere güvenmeyin ortalığı siz karıştırıyonuz çıkarıp çıkarıp bebeleri batıya akrabalara gönderiyonuz batıdaki kürtler ekmek peşinde savaş çıksa size yardım etmezler, batıda olay çıkaranlar doğudan gelen ekmeksiz emeksiz gençler. Bordobereli sende yavaş ol senin demenlede bu millet birbirini kırmaz. 6 0 Yanıtla

Advertisement