Çukurca'da Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Çukurca'da Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı

Çukurca\'da Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı

İlçe merkezindeki Şehit Jandarma Adnan Bahat Lisesi'ne atanan öğretmenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Bektaş, Okul Müdürü Enis Kaya ve öğrenciler karşıladı.

19.09.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçe merkezindeki Şehit Jandarma Adnan Bahat Lisesi'ne atanan öğretmenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Bektaş, Okul Müdürü Enis Kaya ve öğrenciler karşıladı. Öğrenciler, öğretmenlere çiçek verdi.

Görev yapacakları sınıflarda öğrencilerle tanışan öğretmenler, onlarla bir süre sohbet etti.

Tekirdağ'dan Çukurca'ya atanan Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Esra Kök Demir Özbay, atandığında bölgeye ilişkin ön yargıları olduğunu belirterek, "Biraz tedirgindim. Ancak her şeyin televizyonlarda göründüğü gibi olmadığını fark ettim. Burada eğitim öğretim yılına başladık. Bütün öğretmen arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Malatya'dan gelen bilişim ve teknoloji öğretmeni Rabia Fırat'da eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah bu eğitim yılı ilçemiz, ülkemiz ve öğrencilerimiz için verimli olur" diye konuştu.

Ankara'dan gelen biyoloji öğretmeni Aylin Zeynep Dilek ise ilçeye geldiğinde insanların kendisini çok sıcak karşıladığını anlatarak şunları söyledi:

"Birtakım ihtiyaçlarımız var. Herkes çok yardımcı oluyor. Her şey çok güzel. Yeni okulumu çok sevdim. Herkesin buralara gelmesini istiyorum. Yeni eğitim öğretim yılında herkese başarılar diliyorum."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Çukurca'da Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement