Çukurcalı Çocukların Başarısı - Son Dakika
Yerel

Çukurcalı Çocukların Başarısı

Hakkari'de düzenlenen basketbol turnuvasında şampiyon olan çocuklar, Tunceli'de yapılacak bölge şampiyonasında da birinciliği hedefliyor.

01.02.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurça Kaymakamlığı'nın desteğiyle kurulan 12 Dev Adam Basketbol Okulu sayesinde basketbolla tanışan çocuklar, Hakkari'de düzenlenen turnuvada birinci olarak, Tunceli'de yapılacak bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Basketbol İl Temsilcisi Yakup Aktaş nezaretinde mart ayında yapılacak bölge şampiyonası hazırlıklarını devam eden sporcular, Tunceli'den de birincilikle dönerek, başarılarını sürdürmek istiyor.

Aktaş, yaptığı açıklamada, iki yıl önce kaymakamlık tarafından gelen talep üzerine basketbol okulu açarak, ilçedeki çocukları basketbolla tanıştırdıklarını belirtti.

Düzenledikleri etkinliklerle çocukların spora ve hizmete duydukları özlemin ortaya çıktığını ifade eden Aktaş, gösterdikleri ilgi sayesinde çocukların her geçen gün kendilerini geliştirdiğini kaydetti.

Bölgedeki çocukların ilgiye ve sevgiye ihtiyaçları olduğunu dile getiren Aktaş, "Çok yetenekli çocuklarımız var. Bunlara destek verilmesi gerekiyor. Bu yıl Hakkari'de düzenlenen turnuvada çocuklarımız birinci olarak Tunceli'de ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Onların başarılı olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Çocuklardan Harun Aslan da basketbol oynamayı çok sevdiğini ve gelecekte Harun Erdenay gibi başarılı bir sporcu olmak istediğini kaydetti. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çukurcalı Çocukların Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement