Çukurova'dan 3 Belediyeye Cenaze Aracı - Son Dakika
Yerel

Çukurova'dan 3 Belediyeye Cenaze Aracı

Çukurova\'dan 3 Belediyeye Cenaze Aracı

Adana’da, Çukurova Belediyesi, farklı siyasi görüşlerdeki başkanlar tarafından yönetilen üç belediyeye araç yardımında bulundu etti.

03.11.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, Çukurova Belediyesi, farklı siyasi görüşlerdeki başkanlar tarafından yönetilen üç belediyeye araç yardımında bulundu etti.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in talimatı üzerine Adıyaman Besni'ye bağlı Çakırhöyük, Adana'nın merkez Karaisalı ve Niğde Yıldıztepe belediyelerine cenaze aracı bağışlandı. Üç belediyeden gelen öneriyi değerlendiren Çetin, "İmkanları son derece kısıtlı olan belediyelere yardım etmeyi bir görev olarak gördük ve gereğini yaptık, hiçbir bedel almaksızın aktif durumdaki klimalı üç cenaze aracımızı hibe ettik" dedi.

DABB Başkanlığı görevine seçildikten sonra küçük belediyelerin içinde bulunduğu koşulları daha yakından tanıma olanağı bulduğunu belirten Çetin, "Personeline maaş ödemekte dahi zorluk çeken belediyelere yardımı bir borç ve görev olarak gördük. ve zordaki bu belediyelerimize yardım yaparken hangi siyasi partiden diye kesinlikle bakmadık; çünkü siyasi görüş farklılığının bizim açımızdan hiçbir önemi yok. Hepimiz aynı gemideyiz" diye konuştu.

Cenaze aracının hibe edilmesine yönelik imza töreni ve teslimi için Adana'ya gelen Niğde'nin Yıldıztepe Belediye Başkanı Metin Akgümüş, Başkan Soner Çetin'e teşekkür etti. Akgümüş, "Sizin için küçük ama bizim için büyük ve anlamlı bir yardım. İmkanlarımız son derece kısıtlı. Kasaba halkı size minnettardır" diye konuştu.

Başkan Soner Çetin de küçük belediyelerin yaşadığı zorlukları çok iyi bildiğini belirterek, "Durumu biraz daha iyi olan belediyelerin ağabeylik yapması gerekiyor" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çukurova'dan 3 Belediyeye Cenaze Aracı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement