Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu, Memleketi Yozgat'ta - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu, Memleketi Yozgat'ta

Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu, Memleketi Yozgat\'ta

Chp ve MHP'nin 'çatı aday' olarak Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu, yurt gezilerine memleketi Yozgat'tan başladı.

01.07.2014 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp ve MHP'nin 'çatı aday' olarak Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu, yurt gezilerine memleketi Yozgat'tan başladı.

Ekmeleddin İhsanoğlu, akşam saatlerinde geldiği Yerköy İlçesi'nde Molla Osman Türbesi önünde kalabalık tarafından karşılandı. İhsanoğlu, Molla Osman Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti. Daha sonra yaklaşık 500 araçlık konvoy eşliğinde üzerinde 'Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu' fotoğrafı bulunan otobüsle Yozgat kent merkezinde Cumhuriyet Alanı'na gelen İhsanoğlu, burada da hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Hemşehrileriyle tek tek tokalaşan İhsanoğlu, yürüyerek Yozgat Valiliği'ne geçti.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ziyaret eden Ekmeleddin İhsanoğlu, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerine memleketim, baba ocağım Yozgat'tan başlamak istedim. Bu nedenle buradayım. Valimize bir nezaket ziyaretinde bulunuyorum. O nedenle fazla bir açıklama yapmayacağım. Gün boyu burada gazeteciler ve sizlerle birlikte olacağız. O zaman gerekli açıklamaları yapacağım. Burada nezaket ziyaretinde bulunuyorum" dedi.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Yerköy ve Yozgat karşılama programında MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe, eski bakanlardan Lütfullah Kayalar da hazır bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu, Memleketi Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement