Başbakan Erdoğan Samsun'a Gitti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan Samsun'a Gitti

Başbakan Erdoğan Samsun\'a Gitti

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak 'ANA' ile saat 15.05'te Samsun'a gitti.

05.07.2014 15:23  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş da Samsun'a gitti.

Erdoğan'ın, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka seslenmesi ve iftara katılması bekleniyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan Samsun'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir Turizm Kongresi Uluslararası Katılımla Başladı
    14:03 Balıkesir Turizm Kongresi Uluslararası Katılımla Başladı

    Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 4. Ulusal - 1. Uluslararası Balıkesir Turizm Kongresi, uluslararası katılımla başladı. Kongrenin açılışında konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, Balıkesir'in Türkiye'de turizm hareketliliğini başlatan şehirlerden biri olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ise Balıkesir'in güçlü turizm potansiyeline dikkat çekerek, kongreye katkıda bulunanlara teşekkür etti. Kongrede 113 bildiri sunulacak ve çeşitli sosyal programlar düzenlenecek.

  • Erzurum'da düzenlenen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları İl Birinciliği finali tamamlandı
    14:02 Erzurum'da düzenlenen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları İl Birinciliği finali tamamlandı

    Erzurum'da Milli Eğitim Bakanlığı ve Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunca, 6. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Erzurum İl Birinciliği finali düzenlendi.

  • Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer Yeni Belediye Binasını İnceledi
    14:02 Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer Yeni Belediye Binasını İnceledi

    Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni belediye binası inşaatında incelemelerde bulunarak, Aksaray'ın hem bugününe hem de geleceğine yatırımlar yapıldığını söyledi.

  • Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor
    14:02 Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

    Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Niyazi Solak, Kırsal Şube Müdürü Didem Tiryaki ve Kırsal Şube Bölge sorumluları, Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, nazik ziyaretlerinden dolayı Solak, Tiryaki ve sorumlulara teşekkür etti.

  • Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Sezon Öncesi İncelemelerde Bulundu
    14:02 Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Sezon Öncesi İncelemelerde Bulundu

    Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Yat Limanı, Barlar Sokağı, Kordon Caddesi ve Uzunyalı'da incelemelerde bulundu. Sezon öncesi yapılması gerekenlerle ilgili Fen İşleri Müdürü Özgür Han ve Zabıta Müdürü Metin Kaleminali ile incelemeler yapan Ünlü esnafın da görüşünü aldı.

  • Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı
    14:00 Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı

    Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlar sonucunda 45 gram metamfetamin, 2 adet kullanma aparatı ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Toplamda 10 şüpheli hakkında adli/idari işlem yapıldı.

  • Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 'Kadim Zamanların Ayak İzleri' konulu çalıştay düzenlendi
    13:59 Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 'Kadim Zamanların Ayak İzleri' konulu çalıştay düzenlendi

    Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde, 'MÖ 401-400 yılında on binlerin ve 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet'in Karadeniz'e varış güzergahlarının tespit edilerek modellendirilip coğrafi işaretle belirlenmesi' projesi kapsamında 'Kadim Zamanların Ayak İzleri' konulu çalıştay düzenlendi. Çalıştayda, tarihi rotaların belirlenmesinin şehir tarihi açısından önemi vurgulandı ve projenin turizme katkı sağlayacağı belirtildi.

  • Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye muhtarlar 'hayırlı olsun' ziyareti
    13:59 Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye muhtarlar 'hayırlı olsun' ziyareti

    Finike Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Mustafa Geyikçi'ye muhtarlar 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Yeni seçilen ve koltuklarını koruyan mahalle muhtarları, birlikte Finike Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Geyikçi'yi makamında ziyaret etti. Başkan Geyikçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlarla işbirliği içinde daha güzel bir Finike için çalışacaklarını belirtti.

  • Mersin Erdemli'de Serada Yetiştirilen Üzümler Hasat Edildi
    13:59 Mersin Erdemli'de Serada Yetiştirilen Üzümler Hasat Edildi

    Mersin'in Erdemli ilçesinde serada yetiştirilen 'Yalova incisi' cinsi üzümler hasat edildi. İlk ürünler iç piyasaya pazarlandıktan sonra Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinden sipariş bekleniyor. Üreticiler, yeni sezonda ürün verimi ve kalitesinden memnun olduklarını belirtti.

  • Yalova Belediyesi Arapça tabelalara karşı önlem alıyor
    13:58 Yalova Belediyesi Arapça tabelalara karşı önlem alıyor

    Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, şehir genelinde Arapça tabelalara karşı denetim başlattı. Zabıta ekipleri, yabancı dilde iletilen tanıtım ve reklam yazılarının yanında Türkçe tercümenin bulunma zorunluluğuna dikkat çekiyor.


Advertisement