Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli Açıklaması - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli Açıklaması

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, "Suriye’ye sınırı olmayan ülkelerin işin başından beri oynadığı üç maymunun terörün tüm dünyaya yayılmasına neden olduğunu Nice’de yaşanan vahşi terör saldırısında bir kez daha gördük. Lice’de neyse Nice de odur, bunu anlayın ve Türkiye’nin terörle mücadelesini dünya kamuoyunda çarpıtmayın" dedi.

15.07.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, " Suriye'ye sınırı olmayan ülkelerin işin başından beri oynadığı üç maymunun terörün tüm dünyaya yayılmasına neden olduğunu Nice'de yaşanan vahşi terör saldırısında bir kez daha gördük. Lice'de neyse Nice de odur, bunu anlayın ve Türkiye'nin terörle mücadelesini dünya kamuoyunda çarpıtmayın" dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, yaptığı açıklamada, "Suriye'ye sınırı olmayan ülkelerin işin başından beri oynadığı üç maymunun terörün tüm dünyaya yayılmasına neden olduğunu Nice'de yaşanan vahşi terör saldırısında bir kez daha gördük. Lice'de neyse Nice de odur, bunu anlayın ve Türkiye'nin terörle mücadelesinin dünya kamuoyunda çarpıtmayın. Türkiye ile işbirliği yapın. Terörle 30 yıldan fazla mücadele eden bir ülkeyiz. Bu tecrübeyi paylaşalım, bu iş yarın bir gün sizi de vurur diye Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sürekli dile getirdi. Ancak maalesef Avrupa başta olmak üzere dünya da giderek artan ırkçı ve faşizan akımlar peşi sıra gelen ekonomik ve sosyal sorunları beslemeye devam ediyor" dedi.

Gedikli, açıklamasında şunları kaydetti: "Mesele tüm dünyanın meselesidir. Tüm dünyanın işbirliğine muhtaçtır. Tüm bu olanlara rağmen Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ekonomik verilerin OECD ülkelerinin kat kat üstünde büyüme gösterdiğini, işsizliğin (istihdama katılımın artmasına rağmen) azaldığını, işçimizin, çiftçimizin, sanayicimizin hangi alanda sorunu varsa süratle tespit edilerek önlemlerin hayata geçirildiğini görmelisiniz. Kılıçdaroğlu gibi Ekvatorda çiğ düşse, Türkiye Cumhuriyeti yapmıştır diyecek kadar basiretsiz siyasilerin gerçek yüzünü herkes görmüştür. Türkiye'nin yükselişini kimse engelleyemeyecektir." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement