Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Semih Sertçelik, Gaziantep'te - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Semih Sertçelik, Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Semih Sertçelik, Gaziantep\'te

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Semih Sertçelik, Şahinbey Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutlarını gezdi.

06.06.2016 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Semih Sertçelik, Şahinbey Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutlarını gezdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Semih Sertçelik, Şahinbey Belediyesi tarafından Yazıcık Mahallesinde Antep evlerinin mimarisi ile yapımı sürdürülen konutları gezdi. Şahinbey Belediyesinin Türkiye'nin örnek bir belediyesi olduğunu ifade eden Sertçelik, Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun kentsel dönüşüm alanında önemli projelere imza attığını ifade etti. Sertçelik, "Şahinbey İlçesinde Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu birçok çalışmayı yerinde inceledim. Son olarak kentsel dönüşüm bağlamında yine belediyemiz tarafından yaptırılan ve dış kaplaması Antep mimarisini andıran bu güzel çalışmayı gezme fırsatımız oldu. Şahinbey Belediye Başkanımız ve ekibinin ne kadar özverili çalıştığına yapılan bu çalışmaları görerek tanık olduk. Gerçekten de Gaziantep'e özgü bir mimari çalışma yapmak suretiyle güzel şehrimize daha fazla değer katılıyor. Belediye başkanımıza ve ekibine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Semih Sertçelik, Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement