Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özel Tasarım Krampon - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özel Tasarım Krampon

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a Özel Tasarım Krampon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi'de toplu açılış törenine katıldı.

16.05.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan'ın konuşması sırasında meydanda dev bir Türk bayrağı açıldı. Törenin ardından açılış kurdelesini kesen Erdoğan, burada kendisini dinelemeye gelenlere satranç takımı dağıttı.

Tören sonunda yapılan anonsta Erdoğan'ın 30 Mayıs'ta Yenikapı'da Fetih şölenine katılacağı belirtilerek vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

BALKONDAN EL SALLAYAN AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra tören alanından ayrılan Erdoğan, kendisine balkondan el sallayarak davet eden Emine Akyıldız'ın evine ziyaret etti. Yaklaşık yarım saat kendisini davet eden Akyıldız ailesinin evinde kalan Erdoğan, sohbet edip, ikram edilen ayranı içti. Erdoğan'ı balkondan evine davet eden Emine Akyıldız, Erdoğan'ın ziyaretini anlattı. Kendilerinin el sallaması üzerine evlerini ziyaret ettiğini belirten Akyıldız, "Allah razı olsun geldi. Buradaki koltuğa oturdu. Şimdi oturduğu bu koltuğa kimseyi koymuyorum. Çocuklarıma belediyeden bir iş vermelerini istedim. Gelinlerim iş istedi. Bir de ben 60 yaşına geldim, bana da biraz aylık vermesini istedim. Vereceğim dedi" diye konuştu.

ERDOĞAN İÇİN KRAMPON TASARLADI

Ev ziyaretinin ardından binadan ayrılan Erdoğan'a, ayakkabı tasarımcısı Emre Kahraman, kendisi için tasarladığı kramponu hediye etti. Ayakkabıyı alan ve aynı ayakkabıdan bir tekini de Emre Kahraman için imzalayan Erdoğan, Sultangazi'den ayrıldı. Ayakkabı tasarımcısı Kahraman, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün Sultangazi'ye geldi. Ben kendisini çok sevdiğim için ona özel bir çift ayakkabı tasarladım. Kendisine hediye ettim aynı zamanda imzasını da aldım. Çok beğendi, çok teşekkür etti" dedi. Kahraman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sultangazi'nin spor ayakkabı üretiminde önemli bir yere sahip olduğunu söylediğini belirten Kahraman, Erdoğan'dan ayakkabı üreticiliği konusunda Sultangazi'ye destek vermelerini istediğini söyledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özel Tasarım Krampon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement