Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'da - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu hizmet kervanı durmadan yoluna devam edecektir.

21.05.2015 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu hizmet kervanı durmadan yoluna devam edecektir. Adıyaman bölgenin ileri, adeta 'yıldız' şehirlerinden bir tanesi olmaya doğru yürüyor" dedi.

Erdoğan, Hükümet Meydanı'nda halka hitap ettikten sonra belediyeye gelişinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları, belediye balkonundan selamladı.

Adıyamanlıların kendisine unutamayacağı bir gün yaşattığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Sincik'te onu gördüm, Nissibi Köprüsü açılışında onu gördüm, Adıyaman Merkez'de onu gördüm ve şimdi de belediye önünde de onu görüyorum. Sizin bu birliğiniz oldukça, sizin bu beraberliğiniz oldukça, sizin bu dayanışmanız oldukça bu kale yıkılmayacaktır" diye konuştu.

"Bu hizmet kervanı durmadan yoluna devam edecektir" ifadesini kullanan Erdoğan, şunları söyledi:

"Adıyaman bölgenin ileri, adeta 'yıldız' şehirlerinden bir tanesi olmaya doğru yürüyor. Bir zaman tünelinde geriye gidelim. 12 yıl önce havalimanınız ne durumdaydı? Var mıydı? Terminal binanız var mıydı? Şimdi havalimanınız da var, modern terminaliniz de var. Havalimanından şehre o yolların halini düşünün, bir de bugünkü halini düşünün. Yolu olmayanın medeni olması mümkün mü? Yolunuz varsa aynı zamanda medenisiniz."

Tüm kurumlarda, tüm sektörlerde Adıyaman'ın sıçrama kaydettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam katılacağı televizyon programı ile de evlere konuk olacağını söyleyerek, "Beni buradan bırakmazsanız, yetişemem. Ankara'ya yetişmem lazım. Ondan sonra da sizin evinize misafir olayım. Önemli mesajlar var ve inşallah Ramazan Bayramı'ndan sonra yine sizlerle beraber olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement