Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram Namazı Kıldığı Camiye Torunlarıyla Geldi - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram Namazı Kıldığı Camiye Torunlarıyla Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram Namazı Kıldığı Camiye Torunlarıyla Geldi

Bayram namazını Emirgan Hamid-i Evvel Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, camiye oğlu Bilal Erdoğan ve torunlarıyla geldi.

24.09.2015 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram namazını Emirgan Hamid-i Evvel Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, camiye oğlu Bilal Erdoğan ve torunlarıyla geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Emirgan'da bulunan Hamid-i Evvel Camii'nde kıldı. Cumuhurbaşkanı Erdoğan camiye oğlu Bilal Erdoğan ve torunlarıyla geldi. Erdoğan'a İçişleri Bakanı Selami Altınok, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş eşlik etti.

Cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaşan Erdoğan, daha sonra basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram Namazı Kıldığı Camiye Torunlarıyla Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement