Cumhurbaşkanı Erdoğan Ben Halkımdan Besleniyorum... -3 - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ben Halkımdan Besleniyorum... -3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ben Halkımdan Besleniyorum... -3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Şimdi çıkmış bir tanesi dünyanın değişik yerlerinde 'Başkanlık sisteminin gelmesi için kan gerekir kan' diyor.

15.05.2016 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Şimdi çıkmış bir tanesi dünyanın değişik yerlerinde 'Başkanlık sisteminin gelmesi için kan gerekir kan' diyor. Bunlar, üç unsur var. Bu üç unsurun bir tanesi mezhepçilik unsurudur. İkincisi ırkçılık unsurudur. Üçüncüsü terör unsurudur. Bu zatın söylediklerinde bu üç unsurun da tamamı var. Bunlar kandan besleniyorlar

Aynen bölücü terör örgütünün uzantıları gibi. Bunlarda da o hava esmeye başladı. Herhalde oraya imrendiler. Baktılar ki bu iş sandıkla gelmiyor. Girdiği her seçimde malum aldığı netice ortada. Şimdi 'Acaba kanla netice alır mıyız' diye buna bakıyorlar. Alamayacaksınız

Bu milletin üstüne çıkamazsın. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Millet ne derse o olacak. Gençler şunu da unutmayın; Halk ne derse o olacak, hak ne derse o olacak. Hiç endişeniz olmasın. Biz sadece Allah'ın huzurunda rüküda eğiliriz. Başka eğilmek yok. Bu yolda inandığımız gibi yürüyeceğiz

Haber Gülseli KENARLI - Kamera İdris TİFTİKÇİ İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UDEF ve TÜGVA 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek sözlerine başladı.

BUNLAR KANDAN BESLENİYORLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimdi çıkmış bir tanesi dünyanın değişik yerlerinde 'Başkanlık sisteminin gelmesi için kan gerekir kan' diyor. Bunlar üç unsur var. Bu üç unsurun bir tanesi mezhepçilik unsurudur. İkincisi ırkçılık unsurudur. Üçüncüsü terör unsurudur. Bu zatın söylediklerinde bu üç unsurun da tamamı var. Bunlar kandan besleniyorlar. Aynen bölücü terör örgütünün uzantıları gibi. Bunlarda da o hava esmeye başladı. Herhalde oraya imrendiler. Baktılar ki bu iş sandıkla gelmiyor. Girdiği her seçimde malum aldığı netice ortada. Şimdi 'Acaba kanla netice alır mıyız' diye buna bakıyorlar. Alamayacaksınız. Bu milletin üstüne çıkamazsın. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Millet ne derse o olacak. Gençler şunu da unutmayın; Halk ne derse o olacak, hak ne derse o olacak. Hiç endişeniz olmasın. Biz sadece Allah'ın huzurunda rüküda eğiliriz. Başka eğilmek yok. Bu yolda inandığımız gibi yürüyeceğiz dedi.

BEN HALKIMDAN BESLENİYORUM

Ben halkımdan besleniyorum diyen Erdoğan, Kandan beslenen birileri varsa 1960'da, evet rahmetli Menderes'in ve 22 arkadaşının idamına zemin hazırlayan CHP zihniyetidir. Siz kimi aldatıyorsunuz ya, kimi aldatacaksınız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Ben Halkımdan Besleniyorum... -3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da izinsiz tıbbi işlem yapan işletmeye adli ve idari işlem
    16:12 Antalya'da izinsiz tıbbi işlem yapan işletmeye adli ve idari işlem

    Antalya'da, izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlem yapılan bir işletmenin yabancı uyruklu sahibine adli ve idari işlem yapıldı. Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Konyaaltı İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Kuşkavağı Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde yapılan aramada, bin 757 adet çeşitli tıbbi malzeme ve cihaz ele geçirildi.

  • Alanya'da yapılan trafik uygulamasında 23 araç trafikten men edildi, 1 aranan şahıs yakalandı
    16:11 Alanya'da yapılan trafik uygulamasında 23 araç trafikten men edildi, 1 aranan şahıs yakalandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan genel trafik uygulamasında 2 bin 135 araç kontrol edildi. Uygulama sonucunda 23 araç trafikten men edilirken, 1 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca, 1 kişinin ehliyeti geri alındı.

  • Türkiye Diyanet Vakfı, Filistin'e yardım kampanyasına destekler artıyor
    16:11 Türkiye Diyanet Vakfı, Filistin'e yardım kampanyasına destekler artıyor

    Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan 'özgür Filistin'in yanındayız' yardım kampanyasına her kesimden destek gelmeye devam ediyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu öğrencileri, Filistin için biriktirdikleri yardımı TDV Elazığ Şubesine teslim etti. Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ, kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

  • Kütahya'da 3 aylık hamile karısını bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı
    16:09 Kütahya'da 3 aylık hamile karısını bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı

    Kütahya'da akraba ziyareti için gittikleri evde çıkan tartışma sırasında 3 aylık hamile olan karısını bıçakla öldürdüğü iddia edilen Enes Uşak tutuklandı. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından 'eşe ve kadına karşı kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklandı. Olayın ardından çiftin suç kayıtları olduğu ve çocuklarının yetiştirme yurdunda olduğu ortaya çıktı.

  • Bingöl'de trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş için tören düzenlendi
    16:09 Bingöl'de trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş için tören düzenlendi

    Bingöl'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Alper Nuri Çil için Bingöl Havalimanında tören düzenlendi. Törene İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve diğer güvenlik güçleri katıldı. Çil'in cenazesi memleketi Afyonkarahisar'a gönderildi.

  • Samsun'da 113 Kadın Çiftçiye Süt Sığırcılığı Eğitimi ve Makine Desteği
    16:06 Samsun'da 113 Kadın Çiftçiye Süt Sığırcılığı Eğitimi ve Makine Desteği

    Samsun'un 17 ilçesinde 113 kadın çiftçiye Süt Sığırcılığı Eğitim Projesi ile yüzde 75 devlet destekli süt sağım makinesi verildi. Proje kapsamında kadın çiftçilere süt sağım makinesi dağıtılırken, aynı zamanda eğitim de verildi. Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, kadınların hayvancılık sektöründe daha güçlü bir Türkiye için önemli bir rol oynadığını belirtti. İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ise projenin amacının kadın çiftçilerin işlerini kolaylaştırmak olduğunu ifade etti.

  • Hamza Dağ: Aday belirlerken yapay zeka değil, insan zekası kullandık
    16:06 Hamza Dağ: Aday belirlerken yapay zeka değil, insan zekası kullandık

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, aday belirleme sürecinde yapay zeka yerine insan zekasını kullandıklarını belirtti. Dağ, adaylarının ilçelerde çok önde olduklarını söyledi.

  • Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan kişi gözaltına alındı
    16:05 Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan kişi gözaltına alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Karıt köyü yakınlarında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda 1 kişi suçüstü yakalanırken, kürek, kazma, çapa ve el dedektörü ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

  • Gebze'deki öğrenci servisi kazasıyla ilgili 7 sanığın yargılanması devam ediyor
    16:05 Gebze'deki öğrenci servisi kazasıyla ilgili 7 sanığın yargılanması devam ediyor

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen öğrenci servisi kazasında hayatını kaybeden 5 kişiyle ilgili olarak tutuklu 7 sanığın yargılanması devam ediyor. Duruşmada, servis denetiminden sorumlu öğretmenlerin ifadeleri alındı. Aileler ve öğrencilerin avukatları, düzenli denetim yapılmadığını savunarak, tüm sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunulmasını talep etti. Sanıkların avukatları ise suçun sadece müvekkillerinde olmadığını iddia ederek, diğer sorumluların da yargılanmasını istedi. Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi ve tanıkların dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.


Advertisement