Cumhurbaşkanı Erdoğan Birliğimize Kast Edenleri Asla Affetmeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Birliğimize Kast Edenleri Asla Affetmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Birliğimize Kast Edenleri Asla Affetmeyeceğiz

Dha DIŞ HABER - Cumhurbaşkanı Erdoğan Birliğimize kast edenleri asla affetmeyeceğiz (1) Sizler sonuna kadar yerli, sonuna kadar milli kardeşlerimizsiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'nın Strazburg kentinde düzenlenen Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses etkinliğinde konuştu.

04.10.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ HABER - Cumhurbaşkanı Erdoğan Birliğimize kast edenleri asla affetmeyeceğiz (1)

Sizler sonuna kadar yerli, sonuna kadar milli kardeşlerimizsiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'nın Strazburg kentinde düzenlenen Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses etkinliğinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sizler sonuna kadar yerli, sonuna kadar milli kardeşlerimizsiniz. Ülkemizde yaşadığı halde yaşadığı halde toprakla irtibatı kalmayanlar var. Bunların kimi siyasetçi, kimi medya mensubu, kimi iş adamı kimi şu kimi bu sıfatı taşıyor olabilir önemli olan kime hizmet ettikleridir. Birliğimize kast edenleri asla affetmeyeceğiz. Biz terörle mücadele ediyoruz, bölgede yaşayan kardeşlerimiz ile değil. Sorunumuz terörledir, teröristledir. Terör örgütü de, sırtını ona yaslayan parti de kesinlikle Kürt kardeşlerimin temsilcisi değildir. Bizim için asıl tehlike terör örgütünün eylemleri değildir. Asıl tehlike kardeşlik hukukumuzun zarar görmesidir dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Birliğimize Kast Edenleri Asla Affetmeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement