Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugünden Geriye Doğru Baktığımızda, Millet Olarak 2 Bin 200 Yıllık Bir... - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugünden Geriye Doğru Baktığımızda, Millet Olarak 2 Bin 200 Yıllık Bir...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugünden geriye doğru baktığımızda, millet olarak 2 bin 200 yıllık bir devlet ve ordu geleneğine, bin 400 yıllık bir medeniyet müktesebatına, bin yıllık bir coğrafi devamlılığa sahibiz. Bu kadim tarihin en önemli vasfı, birlik ve beraberlikle hareket ettiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorunun, ulaşamayacağımız hiçbir hedefin olmayışıdır.

26.08.2016 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugünden geriye doğru baktığımızda, millet olarak 2 bin 200 yıllık bir devlet ve ordu geleneğine, bin 400 yıllık bir medeniyet müktesebatına, bin yıllık bir coğrafi devamlılığa sahibiz. Bu kadim tarihin en önemli vasfı, birlik ve beraberlikle hareket ettiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorunun, ulaşamayacağımız hiçbir hedefin olmayışıdır. Daha 100 yıl önce Çanakkale Zaferi'ni, ardından İstiklal Harbi'ni millet olarak birliğimiz, beraberliğimiz sayesinde kazandık. 15 Temmuz'da yine milletimizin tek vücut olarak darbecilerin karşısına dikilmesi sayesinde neticeye ulaştık. İnşallah bundan sonra da ihtilafa, tefrikaya düşmeden, aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bugünden Geriye Doğru Baktığımızda, Millet Olarak 2 Bin 200 Yıllık Bir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement