Cumhurbaşkanı Erdoğan Kitap Fuarında "Lider Erdoğan" kitabını imzaladı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kitap Fuarında "Lider Erdoğan" kitabını imzaladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz" temasıyla düzenlenen 4. CNR Uluslararası Kitap Fuarını gezdi. Erdoğan, bir dönem en yakınındaki isim olan Yalçın Akdoğan'ın yazdığı "Lider Erdoğan" kitabını da imzaladı.

25.02.2017 20:45  Güncelleme: 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenen kitap fuarının resim açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmaların ardından kurdele keserek, 19 ülkeden 300 yayınevinin katılımıyla gerçekleşen fuarın resmi açılışını yaptı.

LİDER ERDOĞAN KİTABINI İMZALADI

Erdoğan, açılışa katılan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan'ın da aralarında bulunduğu heyetle stantları gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan'ın yeni kitabı "Lider, Siyasi Liderlik ve Erdoğan" kitabını da imzaladı.

TORUNLARI İÇİN ÇOCUK KİTAPLARI ALDI

Stantları gezdiği sırada çocuk kitaplarının yer aldığı bölüme gelen Erdoğan buradan torunları için kitap aldı. Fuara gelen öğrencilerin ise Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerle bol bol fotoğraf çekindi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan Kitap Fuarında "Lider Erdoğan" kitabını imzaladı

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Kitap Fuarında 'Lider Erdoğan' kitabını imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement