Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayram Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayram Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan Bayram Ziyareti

Kurban bayramı'nı İstanbul'da geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramın son günü sürpriz bir şekilde Tarabya'daki Huber Köşkü'nden çıkarak Üsküdar'a geçti.

27.09.2015 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban bayramı'nı İstanbul'da geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramın son günü sürpriz bir şekilde Tarabya'daki Huber Köşkü'nden çıkarak Üsküdar'a geçti. İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan bayram trafiği Erdoğan'ı da etkiledi. Tarabya'dan, Maslak üzerinden TEM Otoyolu'na çıkan Erdoğan'ın konvoyu, Türk Telekom Arena önündeki üst geçitten geçerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yöneldi. Ancak köprü yönündeki trafik konvoyun geçişini etkiledi. Emniyet şeridini kullanmak zorunda kalan Erdoğan'ın konvoyu, köprünün girişinde de yaklaşık 30 saniye trafiğin açılmasını beklemek zorunda kaldı.

ÜSKÜDAR'A GEÇTİ

Erdoğan'ın konvoyu Anadolu yakasına geçtikten sonra Kısıklı'ya yöneldi. Cumhurbaşkanı'nın makam aracı, Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ara sokağa girdi. Erdoğan'ın, Kasımpaşa'dan komşuları olan Turgut ailesini ziyaret ettiği öğrenildi. Erdoğan'ın, çocukluktan bu yana hürmet gösterdiği 88 yaşındaki Kadir Turgut'un elini öptüğü ve ailesine bayram ziyaretinde bulunduğu bildirildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement