Erdoğan'dan Jandarmaya Talimat: Bırakın Gelsinler - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Jandarmaya Talimat: Bırakın Gelsinler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayvalık'ta kendisini bekleyen vatandaşlara önlem alan jandarma ekiplerine, "Buralarda sıkıntı olmaz, vatandaşlarımızı bırakın gelsinler" diyerek talimat verdi.

28.11.2015 16:05  Güncelleme: 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin zeytin ve zeytinyağı ile ünlü merkezi Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir zeytinyağı fabrikasını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşları güvenlik için uzakta tutan jandarma ekiplerine, "Buralarda sıkıntı olmaz, vatandaşlarımızı bırakın gelsinler" dedi.

JANDARMA EKİPLERİNE TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'e gerçekleştirdiği ziyarette Ayvalık ilçesinde bulunan Özgün Zeytinyağı isimli tesise gelerek sezonun ilk zeytin hasadını gerçekleştirdi. Fabrikaya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan için alınan koruma önlemlerine takılan vatandaşlar fabrikanın uzağında bekledi. Otobüs ile fabrikaya gelen Erdoğan, jandarma ekiplerine otobüsten seslenerek vatandaşları bırakmalarını söyledi.

"BIRAKIN GELSİNLER"

Jandarma ekiplerine "Müsaade edin vatandaşlar yaklaşsın. Üzmeyin vatandaşlarımızı bırakın gelsinler. Buralarda sıkıntı olmaz, merak etmeyin" diyerek uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Balıkesir'de bir zeytin fabrikası görelim istedik. Bu ürünler nasıl mamül oluyor yaşayalım istedik. Burayı gezip, ziyaret edeceğiz. Zeytinde üretimi arttırmanın gayreti içinde olacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.


Erdoğan\'dan Jandarmaya Talimat: Bırakın Gelsinler
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Jandarmaya Talimat: Bırakın Gelsinler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • anquvalı: Büyüksün baba hainlere inat AKP 125 46 Yanıtla
  • Merdine: Bu izni bide mardinde ver bak bakalım kaç parçan kalıyo 43 127 Yanıtla
  • BülentTaçyıldız : büyük adamsın cumar başkanim 51 35 Yanıtla
  • misafir: korku korku 27 42 Yanıtla
  • Tuğrul: 1.jandarma kapatılmalı 2.rteyi akpolisler korumalı 17 36 Yanıtla
  • tr: Bir yerde ne kadar az pkkhdp olursa orasiokadar emniyetlidir 41 8 Yanıtla
  • tarih bunuda yaz.: Ogretilmis caresizlik size birakin gelsinlermi dedirtiyor nedemek birakin gelsinler rovansistlik ic gudusu hala var var biraz. 9 15 Yanıtla
  • pasali: Siz asil kargasayi tayyip gidince goreceksiniz embesiller 7 8 Yanıtla
  • konyalı: ulan hepinizin canı çıktı geçinmek için biriniz çıkıp tepki vermiyorsunuz milletim anası ağladı işsizlikten o tür yatırımlar zenginlerin ekmeğine yağ sürmektir hala alkışlıyorsunuz yazıklar olsun 7 7 Yanıtla
  • dede: Putini bitiren koca reis 8 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Siverek'te silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:21 Siverek'te silah kaçakçılığı operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen operasyonda silah kaçakçılığına yönelik bir şüpheli gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ise bir uzun namlulu tüfek, bir tabanca, dört av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

  • İzmir Metrosu'nda Teknik Arıza Nedeniyle Seferler Gecikti
    13:20 İzmir Metrosu'nda Teknik Arıza Nedeniyle Seferler Gecikti

    İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir nedenden dolayı seferler gecikmeli olarak devam etti. Duruma isyan eden bazı vatandaşlar metro kapısını tekmeleyip makinisti dövmeye kalkıştı. Kalabalıkta sinirler gerilince bazı vatandaşlar arasında da kavga çıktı. Ulaşımda aksamalar meydana gelirken, istasyonda yoğunluk oluşturan vatandaşlar isyan etti. Metro kapısını tekmelenmesi, makiniste gösterilen tepki, istasyonda oluşan yoğunluk ve Konak İstasyonu'nda iki kişi arasında yaşanan kavga ise vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. İzmir Metro'dan yapılan açıklamada ise seferlerin teknik bir nedenden dolayı gecikmeli olarak devam ettiği belirtildi.

  • Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi
    13:20 Çin'in Guizhou eyaletindeki piramit şeklindeki dağlar havadan görüntülendi

    Çin'in güneybatısındaki Guizhou eyaletine bağlı Anlong ilçesinde yer alan piramit şeklindeki dağlar, kireçtaşının aşınmasıyla doğal olarak oluşmuş. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri tarafından havadan görüntülenen bu tipik karstik arazi şekli, ilginç bir manzara sunuyor.

  • Aslan Dansı Yapan Kadınların Görüntüleri
    13:20 Aslan Dansı Yapan Kadınların Görüntüleri

    Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde, bir zamanlar erkek egemenliğinin olduğu geleneksel bir Çin gösteri sanatı olan aslan dansına ilgili duyan kadınların sayısı giderek artıyor. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Guangdong'dan bildiriyor.

  • Siverek'te Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    13:19 Siverek'te Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Hüseyin Bayraktar'ın kullandığı bir otomobil ile Mehmet Budak'ın kullandığı başka bir otomobil çarpıştı. Kazada, Hüseyin ve Ömer Bayraktar ile Azize ve Necla Bucak yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Tekirdağ'da evde uyuşturucu operasyonu
    13:19 Tekirdağ'da evde uyuşturucu operasyonu

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen jandarma güçleri, bonzai maddesi ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirdi.

  • Kırıkkale'de park halindeki otomobilde çıkan yangın hasara neden oldu
    13:19 Kırıkkale'de park halindeki otomobilde çıkan yangın hasara neden oldu

    Hüseyin Kahya Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı'nda park halinde bulunan 71 DT 183 plakalı otomobil, motor kısmından yanmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, araçta hasar oluştu.

  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da deprem sonrası incelemelerde bulundu
    13:18 Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da deprem sonrası incelemelerde bulundu

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'da yıkılan binaların inşaatını inceleyerek, restorasyon çalışmalarını denetledi. Bakan Ersoy, Vali Ersin Yazıcı ve diğer ilgililerle birlikte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Dardanel, Çanakkale'de Hatıra Ormanı Oluşturdu
    13:18 Dardanel, Çanakkale'de Hatıra Ormanı Oluşturdu

    Dardanel, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol kapsamında, Kalabaklı ve Çanakalan köylerinde 10 bin kızılçam fidanıyla 'Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı' oluşturdu. Şirketin yönetim kurulu başkanı Niyazi Önen, törende yaptığı konuşmada, Dardanel'in 40 yıldır üretim yaparak Türkiye'nin ekonomisine katkı sağladığını belirtti. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da Dardanel'in önemli bir marka olduğunu vurgulayarak, aileye teşekkür etti.


Advertisement