Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terör Saldırılarıyla İlgili Ramazan Vurgusu - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terör Saldırılarıyla İlgili Ramazan Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tunus ve Kuveyt'te yaşanan terör saldırılarıyla ilgili yaptığı açıklamada saldırıların Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilmesine dikkat çekti.

26.06.2015 21:10  Güncelleme: 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tunus ve Kuveyt'te yaşanan terör saldırılarıyla ilgili Cumhurbşkanlığı resmi sitesinden yazılı bir açıklama yayınladı. Erdoğan, açıklamada saldırıların Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilmesine dikkat çekerek, "Saldırganların vahşetlerini, kutsal değerleri hiçe saydıklarını göstermektedir." dedi.

"SALDIRILAR TÜRK HALKINI DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"Türkiye olarak, Kuveyt'te Şiilere ait bir camiye Cuma namazı sırasında düzenlenen intihar saldırısını ve Tunus'un Suse kasabasında iki turistik oteli hedef alan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kuveyt'te en az 10 kişinin, Tunus'ta ise aralarında yabancıların da bulunduğu yaklaşık 30 insanın hayatını kaybetmesine yol açan bu menfur saldırılar, Türk halkını derinden üzmüştür.

"ULUSLARARASI VE BÖLGESEL İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİNİ ORTAYA KOYMAKTADIR"

Kuveyt ve Tunus'un huzur ve istikrarını hedef alan, Kuveyt'te mezhep çatışması çıkarmayı amaçlayan bu kanlı saldırılar, terörizmle mücadele konusunda uluslararası ve bölgesel işbirliğinin önemini açıkça ortaya koymaktadır.

"SALDIRGANLAR KUTSAL DEĞERLERİ HİÇE SAYMAKTADIR"

Saldırıların rahmet ve bereket ayı olan Ramazan'da gerçekleştirilmesi, saldırganların vahşetlerini, kutsal değerleri hiçe saydıklarını göstermektedir.

"TERÖRİZMLE MÜCADELE KONUSUNDA TAM BİR DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ"

Terörden yıllarca muzdarip olan ve terörün her türüne karşı çıkan bir ülke olarak, bu acılı günlerinde Kuveytli ve Tunuslu kardeşlerimizin kederlerini paylaşıyor, terörizmle mücadele konusunda kendileriyle tam bir dayanışma içinde olduğumuzu vurgulamak istiyoruz. Terör saldırılarında hayatlarını kaybedenlerin ailelerine taziyelerimizi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyor, kardeş Kuveyt ve kardeş Tunus'a başsağlığı diliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan Terör Saldırılarıyla İlgili Ramazan Vurgusu

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terör Saldırılarıyla İlgili Ramazan Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • plt: Gerçekden tam bir ddünya lideri Rt Cumhur Başkanımız başka yok ggelmezde 11 146 Yanıtla
  • cim bom: ulan ölen Türklere gikiniz cikmiyordu...simdi hepiniz merhametemi geldiniz...pis pkk li kürtler 14 53 Yanıtla
  • dadas: Kobanidekiler müslüman olamaz... pkk yuvasi pyd yuvasi ypg yuvasinin beslendiği bir yer de müslüman Yaşamaz. ... 6 52 Yanıtla
  • cim bom: Kobani deyip...at gözlügü takan serefsizler...vatan hainleri ..Allah tümünüzün belasini versin 17 39 Yanıtla
  • nihat: senin müslümanlıkla hiç alakan olduğuna inanmıyorum ey kürtler görün niye suriyedekiler neydi onlar için tek laf ettinmi seçim zamanı HDP ye yüzlerce saldiri oldu rizede erzurum da onlar banda deprem olduğunda sevinç çığlıkları attılar niye biliyonmu HDP ye oy çıktı diye ama onlar o kadar çirkinki hiç bir kürtü ayırmadılar hepsi ölsün dediler sen ne kadar oyunu AKP CHP MHP te versende sen onların gözunde kürtsun uyanın artık kürt kardeşlerim 37 9 Yanıtla
  • cim bom: devran.. Allah senin belani versin..Erdogan mi öldürdü cocuklari.. ya sizin gibi ucuklarin destekledigi pkklilarin öldürdügü masum insanlari neden söylemiyorsun..dangalak 11 32 Yanıtla
  • Kürt: Kobane... Kobane.... Kobane..... Kürdün Kürtten Başka Dostu Yoktur..... m 25 12 Yanıtla
  • diyarbakırlı.: adamsın tayyip erdogan 12 15 Yanıtla
  • dnz_akin: Helal olsun. 5 17 Yanıtla
  • ilyas : yürüyün gitin pkk lılar adam her türlü terörü lanetliyor sizin içinizde şeytanlık var allah tecep tayyip erdoğanı başımızdan eksik etmez inşallah 7 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bitlis'te Çiriş Otu Satışı Başladı
    14:54 Bitlis'te Çiriş Otu Satışı Başladı

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, ilkbaharın gelişiyle dağlık ve ormanlık arazilerde toplanan çiriş otu tezgahlarda satılmaya başlandı. Vatandaşlar, çiriş otunu ilçe merkezine getirerek kurdukları tezgahlarda satışa sunuyor. Çiriş otu, çorba, yumurta, pilav ve börek yapımında kullanılıyor ve doğal olduğu için çeşitli hastalıklara iyi geliyor.

  • Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı
    14:53 Hakkari Dağlarında Doğal Bitkilerin Satışı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinin sınır kesimlerinde doğal olarak yetişen ve baharın habercisi olan bitkiler, vatandaşlar tarafından toplanarak satışa sunuluyor. Dağlardan toplanan bu bitkiler, Hakkari merkez ve Çukurca ilçesi bölgesinde çarşı merkezinde satılarak aile ekonomilerine katkı sağlıyor. Seyyar satıcılık yapan Cengiz Baygun, şifalı bitkileri toplayarak pazarda satışını gerçekleştiriyor ve bu işi yapmasının sebebi olarak başka bir işinin olmamasını gösteriyor.

  • Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
    14:53 Sarıyer'de Taksi Şoförünü Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

    Sarıyer'de, Tarabya Mahallesi'nde bindiği ticari taksi şoförünü öldürdüğü ve aracını gasbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İran uyruklu şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelinin olayın ardından gasbettiği takside polis ekiplerince yakalandığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Nazilli Belediye Başkanı ve CHP Meclis Üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu
    14:53 Nazilli Belediye Başkanı ve CHP Meclis Üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

    Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediyesi Meclis Üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Nazilli genelinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla hayata geçirilecek projeler değerlendirildi. Çerçioğlu, 'Kentimiz genelinde çalışmalarımızı ortak akıl ile sürdürüyoruz. Tüm belediye başkanlarımız ile bir arada çalışmaya, hizmetlerimizi ve projelerimizi hemşehrilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz' dedi. Çerçioğlu, ziyaretlerinden dolayı Tetik ve meclis üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

  • Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi Çarşamba Pazarı'nı ziyaret etti
    14:51 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi Çarşamba Pazarı'nı ziyaret etti

    Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kurulan Çarşamba Pazarı'nı ziyaret ederek, esnafların taleplerini dinledi ve vatandaşlarla iletişim kurdu.


Advertisement