Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben Konu Mankeni Değilim - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben Konu Mankeni Değilim

Denizli'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanı siyasetin dışında olabilir mi? Bunlar kendilerine göre konu mankeni arıyorlar, ben konu mankeni değilim" dedi.

21.03.2015 19:48  Güncelleme: 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği akşam yemeğinde STK temsilcilerine hitap eden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 'Cumhurbaşkanı siyaset yapıyor' eleştirilerine cevap verdi. Erdoğan, "'Cumhurbaşkanı siyaset yapıyor' diyorlar. Ne demek o? Yani Cumhurbaşkanı siyasetin dışında olabilir mi? Siyasetle ilgili söyleyeceği hiç bir şey yok mu? Bunlar kendilerine göre konu mankeni arıyorlar. Ben Cumhurbaşkanı olarak konu mankeni değilim. Milletin seçtiği bir kişiyim" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından dikkat çeken bölümler şöyle;

OK YAYDAN ÇIKTI

Artık kimse işlerini 2002 öncesindeki gibi yürümesini beklemesin. Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesiyle Türkiye'de bir dönem bitmiştir. Her büyük değişim gibi bu da sancılı olacak. Artık oy yaydan çıktı.

Kırım Tatar Türkleri zulüm içinde, bunları da takip ediyoruz. Biz kabuğunun içerisinde küçülen bir millet, ülke olamayız, büyük millet olma yolunda devam etmek zorundayız.

2023 hedeflerine ulaşmak gibi ciddi çabalarımız var. Gezi olaylarında dünya üzerimize geldi. Ey Batı Hamburg'da yapılanlar neydi?

17-25 Aralık darbe girişimi başarıya ulaşamadı. Ama bize zaman kaybettirdi.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ

6-8 Ekim olaylarında halkı sokağa davet edenler kimlerdi? Molotof kokteyli bomba muamelesi görsün diyen İç Güvenlik Paketi'ne karşı çıkıyorlar.

TÜRKİYE YENİ BİR DÖNEME GİRDİ

En küçük ekonomik dalgalanmanın dahi büyük krize dönüştürülmesine izin vermeyeceğiz. Madem Türkiye Cumhurbaşkanı'nı halkın seçmesiyle yeni bir döneme girdi, gelin bunu yeni bir adıma taşıyalım.

CUMHURBAŞKANI OLARAK KONU MANKENİ DEĞİLİM

'Cumhurbaşkanı siyaset yapıyor' diyorlar. Ne demek o? Cumhurbaşkanı siyasetin dışında olabilir mi? Bunlar kendilerine göre konu mankeni arıyorlar, ben Cumhurbaşkanı olarak konu mankeni değilim. Milletin seçtiği bir kişiyim.

Hamdolsun şimdiye kadar bu teklifin çok büyük hüsnü kabul gördüğüne şahit oldum. Biz bu meseleyi milletimize anlattıkça onun kalbini ve rızasını kazandıkça arzu ettiğimiz o büyük uzlaşmayı inşallah sahada oluşturabileceğimize inanıyorum. Kapı kapı dolaşacak her vatandaşa derdimizi anlatacağız.

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 100. YILI

Çok güçlü bir şekilde dostluk ve barış mesajı vereceğiz. Çocuklarımız gençlerimiz, Çanakkale'ye gidip Çanakkale ruhunu yerinde yaşamalı ki geleceğe farklı bakabilmeli.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben Konu Mankeni Değilim
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben Konu Mankeni Değilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (80)

  • T.A.K HACK TİM: CEYDA VE SEYMA NİCKLİ KİŞİLER...EĞER HDP BARAJI GEÇMEZSE ÜLKE BOLUNMEYECEK ÖYLE Mİ...ÇOK YANILIYORSUNUZ..TAM TERSİ... 10 71 Yanıtla
  • T.A.K HACK TİM: #SENİBAŞKANYAPTIRMAYACAĞIZ... 15 41 Yanıtla
  • Mustafa: Sana Birdaha oy veren ellerim kirilsin 46 7 Yanıtla
  • MURAT DOĞRUSÖZ: Evdeki paraları sıfırlarken suç üstü yakalanmış olmanın vermiş olduğu psikolojiyle her yeri ve her şeyi paralel görüyor. Ne yapsa yeridir çok görmiyelim, gırtlağına kadar batağa gömülmüş durumda. 46 5 Yanıtla
  • antidemokrat: Rte dünya lideri 30 21 Yanıtla
  • eski akp li yeni mhp li: sen gittin ak parti bitti... 12 35 Yanıtla
  • özcan: Sayın CUMHURBAŞKANIM seni cok seviyorum ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN şu emekli maaşı nıda yükseltiniz ne olur valla hi yetmiyor 1054 tl aldım en az 2000 tl olmasını istiyorum SAYGILARIMIZLA DURMAK YOK YOLA DEVAM 8 36 Yanıtla
  • Can: Helal olsun Sayın Cumhur Başkan'ım Allah yolunu açık etsin. 17 24 Yanıtla
  • aa 67: Yemin ederken: konu mankeni olmayacağım deseydin ya. Haaa yemin ederken ayağını kaldırmıştın. 13 22 Yanıtla
  • hazal: Banane ben daha çok konusacam vazo değilim ben 30 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement