Erdoğan: Kusura Bakmayın Isırarak Yiyeceğim - Son Dakika
Ekonomi

Erdoğan: Kusura Bakmayın Isırarak Yiyeceğim

Erdoğan: Kusura Bakmayın Isırarak Yiyeceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Putin ile görüşmeye giderken, fuaye alanındaki ikramlıklardan bir nektarin alması ve sonrasında yaşananlar çevredekileri gülümsetti.

16.11.2015 02:21  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin dönem başkanı olduğu G-20 Liderler Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. Erdoğan, günün son görüşmesinde Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi.

G-20 Liderler Zirvesi'nin düzenlendiği Regnum Otel'deki basına kapalı görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmede Türk tarafından Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Rus tarafından da Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov hazır bulundu.

"GOOD VERY GOOD"

Basın mensuplarının görüntü aldığı sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Merkel ile görüşmeniz nasıl geçti?" sorusu üzerine Putin, İngilizce olarak "good, very good (iyi, çok iyi)" diyerek gülümsedi.

"ISIRARAK YİYECEĞİM"

Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüşmesi öncesinde fuaye alanındaki ikramlıklardan bir nektarin alarak yedi. Nektarini bıçakla kesmek isteyen Erdoğan, daha sonra basın mensuplarına dönerek "Kusura bakmayın ısırarak yiyeceğim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Erdoğan: Kusura Bakmayın Isırarak Yiyeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Misafir: Ne istiyorsunuz cumhurbaşkanından adam ne yapsa bir tepki gösteriyorsunuz, bari biraz dürüst olalım eksi ve artıları var yaptıkları icraatlarda ama Recep tayyip Erdoğan güçlü bir lider kıskanmayalım, fakirleri koruyan fukaralara yardım eden duygusal bir adam hemde adam gibi adam.hemde Zeki ve güçlü bir adam. 48 8 Yanıtla
  • ANTEPLİ: DÜNYAYI AYAĞINA ÇAĞIRAN BU ADAM DÜNYAYI TİTRETİR 32 19 Yanıtla
  • 53 laz: rabbim sana uzun omurlar versin amin amin 40 10 Yanıtla
  • lütfü: halk kuru ekmek bulamıyor adam nektarin yiyor olacak iş deyil 6 39 Yanıtla Birdost: Yürü gıt la 2 2
  • Erko: Adam sın adam 28 9 Yanıtla
  • Serr: Adamsın be. Ya olduğun gibi görünüyorsun yada göründüğün gibi oluyorsun 30 6 Yanıtla
  • Gerçek inanç: haram yemekten şişmiş 70 yaşıana geldi doymadı daha 9 23 Yanıtla
  • Bir erkek ak kara farketmez: Bütün mesele nektariyi yemek değildir Rusya Türkiye için ihracat ülkesidir ve çok önemli bi yeri vardır nektari yemesi reklamdır manidardır ve ülke için yapılmışdır ve hala burada erdoğan yaramaz insandır diyen bagnazlar vardır kardeşim yiğidi öldür ama hakkını yeme erdoganın yaptıklarını yurt içini hiç saymıyorum yurt dışında yaptıklarını yapa bilecek bir tane siyasi aktör göster örnek ver her seçimde yerin dibine giriyorsunuz 3 gün sonra çıkıp yalan yanlış boş boş konuşuyosunuz taşa söylesek bu lafları taş çatlardı sizde hiçmi surat yok hiçmi yüzünüz kızarmaz 22 6 Yanıtla
  • gercekci : burada yorum denmezde bir cok lari icindeki hazimsizligi kin ve nefreti bol bol kusuyor kahrinizla geberin 18 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement