Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Affettiği İlk Hükümlü de Nöbette - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Affettiği İlk Hükümlü de Nöbette

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Mustafa Akcanlı ile röportaj FETÖ'nün darbe girişimine karşı Delikliçınar Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbeti" tuttu.

28.07.2016 07:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Mustafa Akcanlı ile röportaj

FETÖ'nün darbe girişimine karşı Delikliçınar Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbeti" tuttu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile darbeye karşı tek ses, tek yürek olmayı sürdüren vatandaşlar, mehter takımının marşlarına eşlik etti.

Kale ilçesinde ise "demokrasi nöbeti" için toplanan vatandaşlar arasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve geldikten sonra ilk affettiği hükümlü olan kolon kanseri hastası 4 çocuk babası Mustafa Akcanlı (53) da yerini aldı.

Hasta olduğu için meydana getirttiği yatağında demokrasi nöbetini tutan Akcanlı, elindeki Türk bayrağını sallayarak FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

Akcanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, işlediği suçlardan dolayı bir değil bin kez pişman olduğunu söyledi.

Mağdur ettiği herkesten özür dileyen Akcanlı, şöyle konuştu:

"İyileşme şansım yok. Geçen seneye göre hastalığım ilerledi. Daha ne kadar yaşarım bilmiyorum ama Cumhurbaşkanım beni affetti, ben de hasta olmama rağmen döşeğimle yorganımla nöbete geldim. Cumhurbaşkanıma borcum var, ödemeliyim. Evimden güçlükle geldim ama bu meydanı Sayın Başkomutanımızın ikinci emrine kadar bekleyeceğim. Memleketi hainlere bırakmadığı için de kendisine teşekkür ediyorum. Allah ondan bin kere razı olsun."

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Affettiği İlk Hükümlü de Nöbette
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Affettiği İlk Hükümlü de Nöbette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement