Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir ziyareti ile ilgili İHA’ya özel açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, “Bu ziyaret Balıkesir tarihinde hatırı sayılır bir gün olarak tarihe geçmiştir” dedi.

29.11.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir ziyareti ile ilgili İHA'ya özel açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, "Bu ziyaret Balıkesir tarihinde hatırı sayılır bir gün olarak tarihe geçmiştir" dedi. Orkan, Cumhurbaşkanının Balıkesir'e gelişinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Burhaniye ve Ayvalık ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirdi. Orkan, güzel bir gün olduğunu belirterek şöyle konuştu: "İnanıyorum tüm Balıkesir halkı tarafından mutlulukla karşılanmıştır. Balıkesir'e birçok kez bakanlarımız, başbakanlarımız ve cumhurbaşkanlarımız iştirak etmiştir, ancak halk ile iç içe bu kadar güzel geçen bir başka program inanın hatırlamıyorum. Daha ilk dakikadan itibaren havalimanında başlayan bu güzel gün, akşam Cumhurbaşkanımızı uğurladığımız dakikaya kadar heyecan ve coşku içinde geçti. İlk önce Burhaniye Pelitköy'de açmış olduğumuz okulda, vatandaşlar ile bir araya gelen Cumhurbaşkanımız, daha sonra orada yaşayan vatandaşlar ile birlikte zeytin hasadına geçti. Gerçekten vatandaşlarımızın gözlerindeki mutluluk görülmeye değer bir tabloydu. Daha sonra Zeytinyağı fabrikasında incelemelerde bulunun Cumhurbaşkanımız, Ayvalık'a doğru geçiş yaptı. Normalde rahatlıkla 10-15 dakikada gideceğimiz yolu, Ayvalık'lı hemşehrilerimizin yollarda Cumhurbaşkanımızın önünü kesmesi ve sevgi gösterisinde bulunması sonucu 35 dakikada alabildik."

Cunda adasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına hazırlanan yemek programı hakkında da açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, şunları söyledi.

"Cunda adasında bir yemek programı hazırlanmış bu programda şehrin mülki amiri ve listeleri hazırlayanlar, eğer belediye ve teşkilatımızın başkanlarını unutmasaydı çok daha güzel olacaktı. Boş koltuklar kalmasına rağmen içeri alınmayan belediye ve ilçe başkanları beni gönülden yaraladı. Bu tip organizasyonlarda bazı bürokratların poz merakı yerine işlerini yapmalarını tavsiye ediyorum. Cumhurbaşkanımızı anlayamamış olmalarını esefle kınıyorum. Yemek programı sonrası, Burhaniye Belediyesi önünde toplanan vatandaşlarımıza seslenmek için yola çıktık. Program alanına girdikten dakikalar sonra, vatandaşlarımıza seslenen Cumhurbaşkanımız, Türkiye gündemi hakkında birçok konuya değinerek, vatandaşlarımızı bilgilendirdi. Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımıza seslendikten hemen sonra, Burhaniye belediyesi binasında bizle sohbet etti. İnşallah Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı birçok kez daha Balıkesir'de ağırlamak nasip olur. Balıkesir, milletin oyları ile seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gönülden seviyor." - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement