Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Topçu Reina'da - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Topçu Reina'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Başdanışmanı Topçu Reina\'da

Haber Özgür ALTUNCU - Kamera İdris TİFTİKCİ İstanbul DHACumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Topçu bir heyetle birlikte terör saldırısına uğrayan Reina'yı ziyaret etti.

02.01.2017 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Özgür ALTUNCU - Kamera İdris TİFTİKCİ İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Topçu bir heyetle birlikte terör saldırısına uğrayan Reina'yı ziyaret etti. Saat 1600'da Reina'ya gelen Topçu içeride incelemelerde bulunduktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı. Türk milletinin birlik ve beraberliğinin kıyamete kadar devam edeceğini söyleyen Topçu, Biz şuanda Başkomutanın ilan ettiği gibi, milli bir seferberlik halindeyiz. Bu milli seferberliğin gereğini, milletin her bir ferdi yapıyor. Devlet-Millet elele. Bölücü terörle, FETÖ terörüyle, DEAŞ terörüyle ve bunların arkasındaki küresel güçlerle mücadele ediyoruz. Akif'in dediği gibi 'bir olan sinelere top vursa deviremiyor'. Ben tekrar şehitlerimize rahmet diliyorum. Burada hayatlarını kaybeden başka ülkelerin insanları da var. Onlar bizim misafirimizdi. Onlar bize emanetti. Bu işin arkası önü mutlaka aydınlanacaktır. Yapılacak iş onların milletlerini ve milletimize başsağlığı dilemek. ve onları anmak. Asla ve kat'a kanları yerde kalmayacak. diye konuştu.

ARABASANI ALMAYA GELDİ O ANLARI ANLATTI

Saldırı gecesi Reina'da bulunan Türk asıllı Fransız vatandaşı Yusuf Kodat, bugün Reina'nın otoparkından arabasını almaya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kodat, o gece yaşadıklarını anlattı. Sadece silah ve bomba seslerini duyduğunu söyleyen Kodat terasta saklandığını ve polisin gelmesinin ardından ellerini havaya kaldırarak tek tek dışarı çıkarıldıklarını anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Topçu Reina'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement