Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çağrısına Destek Çığ Gibi Büyüyor - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çağrısına Destek Çığ Gibi Büyüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Çağrısına Destek Çığ Gibi Büyüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’dolarlarınızı bozdurun’ çağrısına, Ankaralı Halk otobüsü esnafları da bir kampanya başlatarak destek verdi.

06.12.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dolarlarınızı bozdurun' çağrısına, Ankaralı Halk otobüsü esnafları da bir kampanya başlatarak destek verdi. Esnaflar 250 dolarını bozduranlara ulaşımı ücretsiz yapma kararı aldı.

Dolardaki tırmanışı durdurmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı çağrıya her geçen gün destek büyüyor. Yenimahalle Özel Halk Otobüsü Durağı'nda başlatılan kampanya ile 250 dolarını bozduran ve makbuzunu gösteren tüm yolculara ücretsiz ulaşım imkanı sunuluyor.

Yenimahalle Özel Halk Otobüsleri Durak Temsilcisi Hasan Kaya diğer esnafları da böyle kampanyalara davet ettiklerini belirterek, "İnşallah bunun devamı gelecek. 15 Temmuz'da tankla, tüfekle yapamadıklarını bu sefer ekonomiyle yapmaya çalışıyorlar ama inşallah biz bunun da altından kalkacağız millet olarak. Her zaman devletimizin yanındayız, bunun böyle bilinmesi gerekir" diye konuştu.

Kampanyaya katılarak 250 dolarını bozduran Orbay Doğan isimli vatandaş da "Reisimizin sesine kulak verdik. Vatanımıza bir katkımız olursa ne güzel. Diğer vatandaşlarımızı da böyle kampanyalara bekliyoruz, bir nebze katkıları olursa ne güzel olur" çağrısında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çağrısına Destek Çığ Gibi Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement