Erdoğan'ın Futbol Arkadaşı Donmaktan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Futbol Arkadaşı Donmaktan Son Anda Kurtuldu

Erdoğan\'ın Futbol Arkadaşı Donmaktan Son Anda Kurtuldu

Bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte top koşturan 65 yaşındaki Eskişehirli Ramazan Nazlıbaş, kaldığı barakada donmak üzereyken bulundu.

06.01.2016 11:24  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir zamanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile birlikte futbol oynadığı söyleyen 65 yaşındaki Eskişehirli Ramazan Nazlıbaş, kaldığı yıkılmak üzere olan metruk evde donmaktan son anda kurtarıldı.

ERDOĞAN'IN ARKADAŞI DA SOĞUK MAĞDURU

Eskişehir'de eksi derecelere düşen hava sıcaklıkları, ısınabileceği bir yer bulamayan sahipsiz vatandaşlar için hayati tehlike oluşturuyor. Paşa Mahallesi'nde yıkılmak üzere olan metruk binada yaşamını sürdüren ve evinde soba olmadığı için yorganına sarılarak, kalın giyinerek ısınmaya çalışan Ramazan Nazlıbaş donmaktan son anda kurtarıldı.

ESNAFIN YARDIMI İLE YAŞIYOR

Çatısı delik olan, yağar kar ve yağmurun içine dolduğu evde, çevre esnafın yardımı ile yaşayan Nazlıbaş, durumunun İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bildirilmesi üzerine Maide Bolal Huzurevi'ne yerleştirildi. Bakımı yapılan, yeni elbiseler alınan Ramazan Nazlıbaş, çok mutlu olduğunu belirtti.

ERDOĞAN'LA BERABER FUTBOL OYNAMIŞLAR

Devletin kendisine sahip çıktığı için memnun olduğunu söyleyen Nazlıbaş, gençlik yıllarından fanatiği olduğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile Ankara Polatlı'da beraber futbol oynadıklarını söyledi.

"KIZLARIM SAHİP ÇIKMIYOR"

İki kez evlendiğini,9 kız çocuğunun olduğunu belirten Ramazan Nazlıbaş, "1992 yılında Eskişehir'e geldim. Farklı mahallelerde oturdum. İki kez evlendim. 9 kız çocuğum var. Kızlarım sahip çıkmıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan benim arkadaşım. Beraber top oynamışlığımız var. Burada üşüyorum. Devlet sahip çıkıyor, Allah razı olsun. Sobam yok, kirada kalıyorum. Aylık 300 TL ile geçinmeye çalışıyorum" dedi.




Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Futbol Arkadaşı Donmaktan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • mardinli: tok acin halinden anlamaz 0 0 Yanıtla
  • dogrular: 9 kızın varmış adam gibi adam olsaydın bakarlardı demekki bu yaşa gelmişsin bir baltaya sap olamamıştır,erdoğan napsın. 0 0 Yanıtla
  • diyar bakirli: saray aşkı kor etmiş bazıların gözünü.ama olsun yaradana hamd olsun.birde obur dünyası var.kimisi bu dünyada sarayda yaşar kimisi obur dunyada 0 0 Yanıtla
  • mantık gözlüğü : Seviyesiz bir haber. Futbol oynadığı dönemden bu yana ne yapmış? Binlerce üşüyen, aç ve susuz olan var. Onların sorumlusunu nerde, kimde arıyacağız. Her insanın kendi konumda payı büyüktür. 0 0 Yanıtla
  • misafir: sende din tuccarligi yapsaydin simdi yasardin 0 0 Yanıtla
  • Adonis: Yorum yapan dinsizler kime ne konuşuyorsunuz. Çalmak çırpmak size has bişeydir. Kudurun bakalım 0 0 Yanıtla

Advertisement